CSIVAVA ö fajtiszta chihuahua lenne? Aki ért hozzá lécci irjon
miért ne lehetne köztes eset ha egyik szülője hosszúszörü ,másik meg rövid.sztem elöfordulhat ez is, de majd megkérdem a tenyésztőtöl...amugy 50.000-ért akarta adni,de 45-ért hoztuk el.ha nem fajtiszta akkor ez sok pénz érte az biztos.de attol függetlenül persze hogy imádom,nagyon aranyos, meg okos kutya:) most mult 8 hónapos.
amugy a képet küldheted a kutyusról,kiváncsi vagyok rá.Köszi:) lynda20@citromal.hu
a legutóbb belinkelt képen egy barna törpepincser van!
és fogadd el, hogy nem fajtatiszta a kutyád, de ezzel senki sem bántani akart.. és nem, nincs olyan akkor hosszabb lesz valamije, mert vagy hosszúszőrű lesz, vagy rövid, hidd el. 50ezer forintért tenyésztőtől? na, hát az minden volt, csak nem tenyésztő :) menj fel hirdető oldalakra, 50ezerért mennyi csivavát hirdetnek, pedig van olyan, amiről lerí, hogy valami kis keverék van benne. kutyád teste kicsit hosszabb, arcán szálkás a szőr, és az orra is picit nyomottabb, mint egy csivaváé. ne kelljen belinkelnünk neked csivavákról képet.
az nem törpepincser, hanem Russkiy Toy.
hasonlit a csivavára, de a pincserre is...inkább csivire. maugy engem nem zavar ha nem fajtatiszta a csivavám:) attol még szeretem,csak kiváncsi voltam, ki mit ir.köszi a válaszokat!
mit jelent az az "oda nem illő" dolog?:)
45.000-ért adta, de nagyon gyözködni kellett,hogy odaadja ennyiért, amugy 50-ért akarta elöször, 6 hetes volt amikor elöször megnéztük,akkor nem akarta odaadni, 8 hetesen hoztuk el. törzskönyve nincsen, de ha valaki nem kér, akkor egyértelmü h nem adnak. van olyan kutya is amelyiknek nincsen törzskönyve, de attol még fajtatiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!