Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » CSIVAVA ö fajtiszta chihuahua...

CSIVAVA ö fajtiszta chihuahua lenne? Aki ért hozzá lécci irjon

Figyelt kérdés
[link]
2010. máj. 12. 10:19
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

miért ne lehetne köztes eset ha egyik szülője hosszúszörü ,másik meg rövid.sztem elöfordulhat ez is, de majd megkérdem a tenyésztőtöl...amugy 50.000-ért akarta adni,de 45-ért hoztuk el.ha nem fajtiszta akkor ez sok pénz érte az biztos.de attol függetlenül persze hogy imádom,nagyon aranyos, meg okos kutya:) most mult 8 hónapos.

amugy a képet küldheted a kutyusról,kiváncsi vagyok rá.Köszi:) lynda20@citromal.hu

2010. aug. 1. 11:42
 22/33 A kérdező kommentje:
amugy sztem a keverékeknek a fülénél meg a farkánál (is)látszik,hogy nem fajtiszta.csivaváknál állitolag az az igazi fajtiszta,amikor a farka tövénél-vastagabb,és a hátára csapja mindig, a füle pedig csak hegyes lehet. a keverékeknek soha nem áll felfele a fülük! dehát...pontosan nem tudom nem értek hozzá..
2010. aug. 1. 11:47
 23/33 A kérdező kommentje:

[link]

és ö milyen fajta kutya??

2010. aug. 1. 12:31
 24/33 anonim ***** válasza:
Ő csivibbnek tűnik, de nem látom a test arányait. A tiédnél szerintem az a legjellegzetesebb eltérés, hogy hosszú a teste, ami a tacsira jellemző. Sajnos nagyon sokan átverik az embert, és árulnak drágán fajtatisztaként keverék kutyákat. Akinél nincs törzskönyv, ott biztos, hogy zsákbamacskát veszel, de sokszor még a törzskönyv sem garancia, elvégre azt is lehet hamisítani, meg így-úgy megszerezni. Azt nem tudom, hogy előfordulhat-e félhosszú szőr, de a tiédnek így ránézésre kicsit szálkás is a szőre, olyan csivi pedig tuti nem létezik. Nincs olyan képed, amin szemből, állva látszik? Ha tacsi van benne, akkor azt a mellső lábain is lehet látni elvileg.
2010. aug. 1. 13:00
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

a legutóbb belinkelt képen egy barna törpepincser van!

és fogadd el, hogy nem fajtatiszta a kutyád, de ezzel senki sem bántani akart.. és nem, nincs olyan akkor hosszabb lesz valamije, mert vagy hosszúszőrű lesz, vagy rövid, hidd el. 50ezer forintért tenyésztőtől? na, hát az minden volt, csak nem tenyésztő :) menj fel hirdető oldalakra, 50ezerért mennyi csivavát hirdetnek, pedig van olyan, amiről lerí, hogy valami kis keverék van benne. kutyád teste kicsit hosszabb, arcán szálkás a szőr, és az orra is picit nyomottabb, mint egy csivaváé. ne kelljen belinkelnünk neked csivavákról képet.

2010. aug. 1. 13:22
 26/33 anonim ***** válasza:
13:22-es vagyok *barna törpepincser (talán keverék), egyik barátnőmnek szinte ugyanilyen kutyája van, csak kicsit hosszabb az orra.. nézzél képeket csivavákról, neki kicsit olyan "pimasz" fejük :D
2010. aug. 1. 13:38
 27/33 A kérdező kommentje:

az nem törpepincser, hanem Russkiy Toy.

hasonlit a csivavára, de a pincserre is...inkább csivire. maugy engem nem zavar ha nem fajtatiszta a csivavám:) attol még szeretem,csak kiváncsi voltam, ki mit ir.köszi a válaszokat!

2010. aug. 1. 13:47
 28/33 A kérdező kommentje:

a szőre egyébként nekem is furcsa, mert nem az a nagyon rövid,meg szakálla is van! XD

itt van még róla pár kép:

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. aug. 1. 13:53
 29/33 anonim ***** válasza:
Szerintem sem fajtiszta, a farkán látok némi oda nem illő dolgot és a pofája sem az a tipikus csivava, úgyhogy szerintem nem fajtiszta! (persze lehet, hogy tévedek, bár nem hinném) Attól is függ, hogy mennyiért vásároltad, törzskönyve van?
2010. aug. 1. 14:18
 30/33 A kérdező kommentje:

mit jelent az az "oda nem illő" dolog?:)

45.000-ért adta, de nagyon gyözködni kellett,hogy odaadja ennyiért, amugy 50-ért akarta elöször, 6 hetes volt amikor elöször megnéztük,akkor nem akarta odaadni, 8 hetesen hoztuk el. törzskönyve nincsen, de ha valaki nem kér, akkor egyértelmü h nem adnak. van olyan kutya is amelyiknek nincsen törzskönyve, de attol még fajtatiszta.

2010. aug. 1. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!