CSIVAVA ö fajtiszta chihuahua lenne? Aki ért hozzá lécci irjon
2010. máj. 12. 10:19
11/33 anonim válasza:
Persze, hogy lehet fajtiszta, hiszen az összes kutya fajtiszta a törzskönyves és a tk nélküli is.
12/33 A kérdező kommentje:
csak hobbicélra szeretném,amugy fiukutyus.akkor nem is lesz nagyobb ennél?pedig még annyira kölyökformája van,azt hittem még nőhet.kb mikorra lesz ö ivarérett? (nem azért,mert fedeztetni akarok vele,csak kiváncsiságbol kérdem..)mikorra esnek ki a tejfogai?a szemfoga már kiesett,2 felül és 1 alul.
2010. máj. 13. 11:31
13/33 anonim válasza:
Hehh, mi is blökisek vagyunk :) [link]
Szerintem (bár annyira nem értek hozzá) fajtatiszta, fajtiszta mindenképp elvégre kutya:D De lehet, tényleg valamelyik felmenője hosszú szőrű volt, és ettől ilyen, de nagyon édi. ;]
14/33 A kérdező kommentje:
:) ö is nagyon aranyos kutya-Csivi bejelölte barátnak:D ;)
2010. júl. 31. 18:17
15/33 anonim válasza:
köszi, visszajelöltünk :) És szerintem ne aggódj emiatt, szeresd úgy ahogy, van mert nagyon tündéri! ^^
16/33 anonim válasza:
Ez a kutyus nem fajtatiszta, a szálkás szőr nem elfogadott a csivaváknál. Az egyik szülője, esetleg nagyszülője biztos nem fajtabeli, szóval megvettél drága pénzért egy keveréket. Továbbtenyészteni meg nagyon nem kéne keveréket.
17/33 anonim válasza:
Ez nem fajtiszt. kutya.Sajnálom hogy nem fajtiszt.
18/33 anonim válasza:
Első ránézésre sem tűnt fajtatiszta kutyának, de ettől függetlenül nagyon aranyos kutya. Akinek meg az orvosa olyanokat mondott, hogy többfajta szőrhosszúságuk van, az egy nagy baromság. Különben is, az orvos nem a kutyafajták különböző változatait fújja kívülről, vagy éppen hasznos tanácsokat osztogat kutyanevelésből, hanem meggyógyítja a kedvenceinket, beadja neki az oltásokat, ellátja őket. Ha hosszúszőrűek a szülei, akkor, vagy rövid szőrű lesz(ha a szüleinek szülei közt volt rövidszőrű), vagy hosszúszőrű. Nincs köztes! Ez a kutyus az alsó fejrészét elnézve tényleg egy (törpe)tacsi-csivava keveréknek tűnik! Egyébként láttam már olyant, hogy labrador-németjuhász keverék kiskutyák születtek, és az egyik kutyáról nagykorában szinte megse mondta volna senki, hogy nem fajtatiszta..
19/33 anonim válasza:
Szia!
100% hogy keverék és az is hogy még kölyök ha nem váltott még fogat.
2,5 kg-s kölyök csivava nagy korában lesz vagy 3-3,5 kg.
A barátnőmnek van egy fajtatiszta csivavája ő is kan, 9 hetesen vette 40 dkg volt most 3 éves el van és 1 kg 20 dkg. Sima szőrű nem ilyen drótos mint ez a kiskutya, de színe kb ilyen. Ha gondolod küldök képet, hogy össze tudd hasonlítani a kettőt mert a barátnőmé biztos, hogy fajtatiszta.
Szia
20/33 anonim válasza:
A csiviknek nem ilyen hosszú a teste, és nincs szálkás szőrük. Én is arra tippelnék, hogy szálkás tacsi-csivi keverék. Lehet, hogy nem fele-fele, hanem valami távolabbi felmenő volt szálkás tacsi, de tuti, hogy nem fajtatiszta. Az viszont bizots, hogy fajtiszta, elvégre biztosan nem kutya-dingó vagy kutya-farkas keverék, hanem csak simán kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!