Mi a különbség a csivava és a chihuahua között?
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 19:33
1/9 A kérdező kommentje:
Jah és lécci ne írjatok bunkó választ
2011. júl. 27. 19:34
3/9 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy a chihuahua kiejtése csivava, ergo ugyanazt jelenti... Vagy én tudom rosszul?
4/9 anonim válasza:
Szerintem nincs közöttük lényegi, pusztán írásbeli különbség, a csivava olyan magyaros változat, míg a chihuahua kifejezetten mexikói.
5/9 anonim válasza:
Pont annyi mint a krumpli és a burgonya között.Semmi.
A Chiauchiau a csivava angol neve
6/9 anonim válasza:
Az hogy a chihuahua az angol írásmód, a csivava pedig a magyar. Egyébként ugyanazt az ebtipust hivatott jelölni. :-)
Pedro
8/9 anonim válasza:
A chihuahua magyarosítva csivava, de ugyanazt a fajtát jelöli.
9/9 anonim válasza:
te nem az vagy aki csivavát akar venni Csongrádból? mert akkor én küldtem neked azt az oldalt, ahogy tudsz venni és ki is kerestem, de ott csak "chihuahua" néven volt. a lényeg az hogy ugyanaz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!