Mennyire betegeskedős egy csivava?
Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 10:29
1/3 anonim válasza:
Az csak tőled függ.
Ha anyapicibabáját nevelsz belőle, aki még a házban sem lehet ruci nélkül, akkor nagyon. De ha kutyaként kezeled, akkor egyáltalán nem.
Az én csivaváim rövidszőrűek és kint vannak az udvaron, télen-nyáron, reggel-este. Mondjuk télen estére bejöhetnek (ha szeretnének), de amúgy is ott van nekik a kutyaól (méretre szabva) és a fűtött garázs. Soha egyiknek sem volt semmi baja. Télen is csak akkor kapnak kabátot, ha elviszem őket a rétre sétálni, hogy a hó miatt ne fázzanak fel, de egyébként soha nem öltöztetem egyiket sem. :)
2/3 anonim válasza:
Nekem is csivavám van mondjuk még kölyök de semmi baja nem volt idáig. Ő mondjuk elég fázós de csak mikor nagyon hideg van akkor adok rá ruhát amugy nemszoktam . a betegeskedés tényleg csat tőled függ azogy az előző válaszoló is írta (vagy ha valami rendhllenes vagy beteg kutyád van akkor persze kezelések és egyéb dolgok kellenek)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. okt. 13. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!