Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám miután elmegyek...

MrMrs kérdése:

A kutyám miután elmegyek nagyon hangosan nyuszit és felszedi a szőnyeget! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Már nem tudok mit csináljak vele elegem van. Nem egész napokat vagyok távol csak 5 órát, viszont a kutyám addig a szobámba zárom. Borzasztó hangosan vonyit/nyüszit és szó szerint felszedi a padloszonyeget! Tegnap költöztünk új házba ami szintén nem a miénk es az első nap az ajtó nyilasanal egy az egybe kikaparta. Kisebb gond az hogy ehhez mit szol majd a tulaj, nagyobb az hogy ezt minden nap csinálni fogja? Sokszor hagytam már egyedül de ilyet meg nem csinált hogy bármiben kárt tett volna egy hete kezdte. Egyelőre olyan helyre zárom ahol nincs szőnyeg de ez nem megoldás soha többet nem hagyhatom egyedül olyan helyen ahol szőnyeg van? Na meg ez a vonyitas.. Valaki segítsen

2017. márc. 22. 15:48
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

"Kurv***ra nem az volt a kérdés hogy kell kutyát tartani hanem miért tesz tönkre mindent es miert visít egész végig."

pedig azt kérdezed hogy mért szedi szét a lakást

azért szedi szét mert nem tudod hogyan kell tartani

sokan jól mondták lusta vagy lefárasztani

lefárasztod nem szed szét semmit, nem vonyít, nem pörög a lakásban hanem ideje 80 % ába feküdni fog a maradékba felkel eszik, iszik, nyújtózik párat és bejárja a lakást majd visszafekszik gazdi lábához, helyére, mellé ahol pihizni szokott

2017. márc. 23. 23:55
 42/50 A kérdező kommentje:
Ne tudja már senki jobban az én kutyám hogy viselkedik.
2017. márc. 24. 11:49
 43/50 anonim ***** válasza:
50%
Hát te írtad le, hogy hogy viselkedik, b0szd meg!
2017. márc. 24. 13:00
 44/50 anonim ***** válasza:
56%

"Ne tudja már senki jobban az én kutyám hogy viselkedik."

A kutyád pontosan úgy viselkedik, mint ahogy az egy inkompetens gazda kutyájától elvárható. Semmit em tudsz róluk, és még csak tanulni sem vagy hajlandó.

"Miert kakalt volna a lakásban? Reggel kiengedem elvégzi a dolgát. Simán bírja tartani"

A kutya (ha egyébként szobatiszta) nem azért szokott a szőnyegre szarni, mert nem tudja tartani a székletet, hanem azért, mert az ezért járó büntetés is sokkal jobb neki, mint az, ha egyáltalán nem foglalkozol vele. Figyelemhiányban szenved, mint a rossz gyerek! Nem kapja meg azt a törődést, ami kellene neki az egészséges boldog élethez.

2017. márc. 24. 13:32
 45/50 anonim ***** válasza:
Na fennáll még a probléma? Sikerült megoldani a reggeleket?
2017. márc. 24. 18:11
 46/50 A kérdező kommentje:
Igen. Minden reggel elviszem futni azóta nincs probléma. Nem is érte mit magyarázott az előző, semmiféle figyelem hiányában nem szenved a kutya
2017. márc. 28. 15:09
 47/50 anonim ***** válasza:
47%
Szívesen segítettünk neked. Köszönjük, hogy megköszönted, és hogy bocsánatot kértél amiért hisztis kisgyerek módjára legorombítottál mindenkit, hiszen "Há' hogy há' én nem csinálok semmit rosszul, hülyék vagytok, cö! Hogy képzelitek, hogy tudjátok, idióták?"
2017. márc. 28. 15:12
 48/50 anonim ***** válasza:
Na de jó! Van siker! Azért jó ilyet tapasztalni ezen az oldalon. Továbbiakban is sok örömöt, kérdező!
2017. márc. 28. 18:44
 49/50 A kérdező kommentje:
Utolsó Köszönöm a kedves szavaid, te meg előtte, elvesztegetett percek voltak az életedből míg leírtad ezt mert még csak el sem olvastam;)
2017. márc. 29. 18:37
 50/50 anonim ***** válasza:
Akkor minek és hogyan reagáltál rá, ha el sem olvastad? Egyébként ne aggódj, nem vágom fel az ereimet, mert nem olvastad el...
2017. márc. 29. 19:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!