A kutyám miután elmegyek nagyon hangosan nyuszit és felszedi a szőnyeget! Mit csináljak vele?
"De jó aki ennyire ráér"
Aki nem ér rá, minek tart kutyát?
Most mondanám, hogy nem egy papagáj, ami elvan a kalitban, mert még azokat is foglalkoztatni kell fajtárs mellett...
A kutyatartás sokkal összetettebb annál, hogy etet-itat-dolgát végezteti...
Szeparációs probléma, de nagyon erősen!
Nincsenek rendezve a viszonyok, nem te vagy a falkavezér, hanem magát gondolja annak, és azért rombol, mert nem tud utánad menni, ami a falkavezér feladata, hogy vigyázzon rád.
EZT kell rendezned, nem hiszem, hogy a több mozgás segítene...
reggel 3 kor kelek, 1 óra futkosás labdázás, 4-fél5 re hazaérek vele, megetetem, elrendezem magam intek neki egy "pápá a gazdi majd jön" hazaérek délután 3-fél 4 re leviszem 1 óra futkosás, labdázás, hazajövök megkajálok, elmegyek bevásárlok, megfőzök másnapra, leviszem fél órát este és vége a napnak lefekszem
kutyát ne tartson akinek nyűg felkelni reggel
ha nem hajnali 1 kor 2 kor fekszel le nem is olyan nehéz 6 kor kelni
hogy ne csak kritizáljalak, keres a kutyus magának "barátokat" nekiállnak egymást kergetni a leglefárasztóbb dolog nekik, ha nagy a forgalom és sok kutyus van a placcon szó szerint meg se áll fél órán át addig tiszta lendületből ROHAN!!! egy óra séta semmi ilyenhez képest
lóg a a nyelve levegőt alig kap hazajövünk eszik iszik 5 perc és azt hallom horkol
25 ös vagyok
igen holnap szabin vagyok ezért érek rá ennyire :D
Anyukámék egy éve fogadtak örökbe egy nagyon mozgás igényes kutyát menhelyről, kertes házba és kapaszkodj meg!!!! eljárnak vele naponta 2x sétálni 1,5-2 órát! Reggel 5-kor, meg este 9-kor meló után.
Ha derogál fölkelni reggel, hogy gondozhasd a kutyádat, akkor ne tarts kutyát mert alkalmatlan vagy rá. Ha alkalmatlan vagy az állat tartásra, akkor ne tarts állatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!