Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám miután elmegyek...

MrMrs kérdése:

A kutyám miután elmegyek nagyon hangosan nyuszit és felszedi a szőnyeget! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Már nem tudok mit csináljak vele elegem van. Nem egész napokat vagyok távol csak 5 órát, viszont a kutyám addig a szobámba zárom. Borzasztó hangosan vonyit/nyüszit és szó szerint felszedi a padloszonyeget! Tegnap költöztünk új házba ami szintén nem a miénk es az első nap az ajtó nyilasanal egy az egybe kikaparta. Kisebb gond az hogy ehhez mit szol majd a tulaj, nagyobb az hogy ezt minden nap csinálni fogja? Sokszor hagytam már egyedül de ilyet meg nem csinált hogy bármiben kárt tett volna egy hete kezdte. Egyelőre olyan helyre zárom ahol nincs szőnyeg de ez nem megoldás soha többet nem hagyhatom egyedül olyan helyen ahol szőnyeg van? Na meg ez a vonyitas.. Valaki segítsen

2017. márc. 22. 15:48
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
80%

"De jó aki ennyire ráér"

Aki nem ér rá, minek tart kutyát?

Most mondanám, hogy nem egy papagáj, ami elvan a kalitban, mert még azokat is foglalkoztatni kell fajtárs mellett...

A kutyatartás sokkal összetettebb annál, hogy etet-itat-dolgát végezteti...

2017. márc. 22. 21:22
 22/50 anonim ***** válasza:
60%
First world problem, amikor más meg 6-ra jár dolgozni és a kutya mellett még a gyerekeit is ráncba kell szedje.
2017. márc. 22. 21:24
 23/50 anonim ***** válasza:
45%

Szeparációs probléma, de nagyon erősen!

Nincsenek rendezve a viszonyok, nem te vagy a falkavezér, hanem magát gondolja annak, és azért rombol, mert nem tud utánad menni, ami a falkavezér feladata, hogy vigyázzon rád.

EZT kell rendezned, nem hiszem, hogy a több mozgás segítene...

2017. márc. 22. 21:38
 24/50 anonim ***** válasza:
87%
A tököm tele van az olyan kutyatartókkal, akik kikönyörgik maguknak a kutyust, mert jajdecuki, aztán utána csodálkoznak, hogy foglalkozni is kell vele. A kutyatartás egy életforma, kérdező. Kutyát olyan vállaljon be, aki a következő 10-15 évben előreláthatólag minden nap ráér vele foglalkozni. Ha esik, ha fúj. Ha vár a barátod/barátnőd, ha nem. Ha megházasodsz, és gyereket nevelsz, akkor is. Ha közben temetésre kell menned, akkor is.
2017. márc. 22. 21:50
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

reggel 3 kor kelek, 1 óra futkosás labdázás, 4-fél5 re hazaérek vele, megetetem, elrendezem magam intek neki egy "pápá a gazdi majd jön" hazaérek délután 3-fél 4 re leviszem 1 óra futkosás, labdázás, hazajövök megkajálok, elmegyek bevásárlok, megfőzök másnapra, leviszem fél órát este és vége a napnak lefekszem

kutyát ne tartson akinek nyűg felkelni reggel

ha nem hajnali 1 kor 2 kor fekszel le nem is olyan nehéz 6 kor kelni

hogy ne csak kritizáljalak, keres a kutyus magának "barátokat" nekiállnak egymást kergetni a leglefárasztóbb dolog nekik, ha nagy a forgalom és sok kutyus van a placcon szó szerint meg se áll fél órán át addig tiszta lendületből ROHAN!!! egy óra séta semmi ilyenhez képest

lóg a a nyelve levegőt alig kap hazajövünk eszik iszik 5 perc és azt hallom horkol

2017. márc. 22. 23:57
 26/50 anonim ***** válasza:
50%

25 ös vagyok

igen holnap szabin vagyok ezért érek rá ennyire :D

2017. márc. 22. 23:58
 27/50 anonim ***** válasza:
79%

Anyukámék egy éve fogadtak örökbe egy nagyon mozgás igényes kutyát menhelyről, kertes házba és kapaszkodj meg!!!! eljárnak vele naponta 2x sétálni 1,5-2 órát! Reggel 5-kor, meg este 9-kor meló után.

Ha derogál fölkelni reggel, hogy gondozhasd a kutyádat, akkor ne tarts kutyát mert alkalmatlan vagy rá. Ha alkalmatlan vagy az állat tartásra, akkor ne tarts állatot.

2017. márc. 23. 09:35
 28/50 A kérdező kommentje:
Fulladjon bele a rosszindulatába mindenki:D aki meg segített annak köszi. Ma nem vittem sétálni reggel mert elaludtam, de nem csinált kárt.
2017. márc. 23. 17:46
 29/50 anonim ***** válasza:
70%
És akkor a lakásban pisilt meg kakilt? Fujj...
2017. márc. 23. 17:58
 30/50 A kérdező kommentje:
Miert kakalt volna a lakásban? Reggel kiengedem elvégzi a dolgát. Simán bírja tartani
2017. márc. 23. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!