MrMrs kérdése:
A kutyám miután elmegyek nagyon hangosan nyuszit és felszedi a szőnyeget! Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Már nem tudok mit csináljak vele elegem van. Nem egész napokat vagyok távol csak 5 órát, viszont a kutyám addig a szobámba zárom. Borzasztó hangosan vonyit/nyüszit és szó szerint felszedi a padloszonyeget! Tegnap költöztünk új házba ami szintén nem a miénk es az első nap az ajtó nyilasanal egy az egybe kikaparta. Kisebb gond az hogy ehhez mit szol majd a tulaj, nagyobb az hogy ezt minden nap csinálni fogja? Sokszor hagytam már egyedül de ilyet meg nem csinált hogy bármiben kárt tett volna egy hete kezdte. Egyelőre olyan helyre zárom ahol nincs szőnyeg de ez nem megoldás soha többet nem hagyhatom egyedül olyan helyen ahol szőnyeg van? Na meg ez a vonyitas.. Valaki segítsen2017. márc. 22. 15:48
11/50 anonim válasza:
ezek szerint te 8 kor mész el otthonról és még így is nehezedre esik? A nővérem míg középsulis volt hajnal 5 kor kelt és délután jött... ehhez képest a te 5 órád ami 8-tól kezdődik pite. Akkor nem értem mit rinyálsz.
12/50 A kérdező kommentje:
Gondolkodj már szerinted minden ember ezen a világon csak úgy tart kutyát hogy hajnalokbs kel hogy meglegyen a jó kis reggeli futás majd robotok az iskolába munkahelyen és hazamegy és meg délután is farassza ke a kutyát ezt nekem senki ne akarja megmondani hogy csak ez a megoldás a sok panelkutya aki csak éppen a dolgát elvégezni van leengedve miért nem ugat?
2017. márc. 22. 16:26
13/50 anonim válasza:
Bizony, így van! A kutyatartás ezzel jár! Főleg panelben! Ha neked a reggeli foglalkozás a kutyáddal nyűg, az már régen rossz...
Én szeretek reggel menni az én kutyámmal, játszunk, szaladgál, haverozik, legalább én se úgy megyek be a munkahelyre, mint egy életunt kifacsart citrom.
14/50 A kérdező kommentje:
Holnap fel fogok kelni 6kor és elviszem futtatni, meglátjuk.
2017. márc. 22. 16:30
15/50 anonim válasza:
ne futni vidd hanem játssz vele jó sokat, vagy keress más kutyást mert biztosan nem te leszel az egyetlen. És nem értem mi olyan meglepő, én napi 3x viszem le a kutyám + 1x anyum reggel vagy néha az esti uccsóra ő viszi le de az ritka. És nem halunk bele, sőt ő is szeret vele sétálni, nem nyűg neki. Pedig mindig falun laktunk, a kutyasétáltatás nem volt divat.
16/50 A kérdező kommentje:
Külföldön lakunk, szinte Anglia legnagyobb városában a központban, nagyon ritka az olyan hely ahol futhat a kutya az elkerített hely megritkabb igy nagyon nehéz.
2017. márc. 22. 16:37
17/50 anonim válasza:
Édesem, ezt megszívtad, mert én is Angliában lakok, úgyhogy tudom, hogy mi van itt. Kutya kutya hátán, ergo megfelelő hely is van nekik. Csak akarni kell találni.
18/50 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az edesed es miert szívtam volna meg? Nemhinnem hogy ugyanabban a városban es ugyanazon a részen laksz mint én, ne tudd már jobban itt mi van. Lehet feléd van, itt nincs a közelben, az hogy meg még reggel üljek buszra és utazzak fel-fel orat az oda vissza ut miatt felesleges.
2017. márc. 22. 18:18
19/50 anonim válasza:
jaj picim nem kell idegeskedni, inkább add el a jószágot, azt vegyél hörcsögöt.
20/50 anonim válasza:
Nálunk is panelban vannak a kutyák, a tacskó nekiállt ugatni, zavarta a szomszédokat (pedig már 4 éves és eddig nem csinálta). Most az a program, hogy a reggeli 40 perces séta helyett 1-1.5 órát labdázok vele a parkban, azóta kussol. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!