Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám miután elmegyek...

MrMrs kérdése:

A kutyám miután elmegyek nagyon hangosan nyuszit és felszedi a szőnyeget! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Már nem tudok mit csináljak vele elegem van. Nem egész napokat vagyok távol csak 5 órát, viszont a kutyám addig a szobámba zárom. Borzasztó hangosan vonyit/nyüszit és szó szerint felszedi a padloszonyeget! Tegnap költöztünk új házba ami szintén nem a miénk es az első nap az ajtó nyilasanal egy az egybe kikaparta. Kisebb gond az hogy ehhez mit szol majd a tulaj, nagyobb az hogy ezt minden nap csinálni fogja? Sokszor hagytam már egyedül de ilyet meg nem csinált hogy bármiben kárt tett volna egy hete kezdte. Egyelőre olyan helyre zárom ahol nincs szőnyeg de ez nem megoldás soha többet nem hagyhatom egyedül olyan helyen ahol szőnyeg van? Na meg ez a vonyitas.. Valaki segítsen

2017. márc. 22. 15:48
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
48%
Téged is bekéne zárni 1 hétre, azt sz*rj magad alá.
2017. márc. 23. 18:18
 32/50 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom miért rosszindulat az, hogy leírjuk az igazat. Az más kérdés, hogy te ezt hülye vagy felfogni, és azt hiszed, hogy a kutya hal, amit beteszel egy helyre, aztán élete végéig ott marad.
2017. márc. 23. 18:23
 33/50 A kérdező kommentje:
Kurv***ra nem az volt a kérdés hogy kell kutyát tartani hanem miért tesz tönkre mindent es miert visít egész végig. Aki erre válaszolt az kapja a zöld kezet aki ettől teljesen eltért és okitani kezdett egy idegent arról hogy tartsa a saját kutyáját azt kénytelen vagyok lepontozni. Nemtudom nektek erre van időtök hogy irkaljatok kioktato válaszokat más kérdése alá? Nincs életetek vagy mizu? Attól hogy ezt szépen leirtatok jobban lettetek? Remélem legalább annyi haszna legyen hisz én azzal a lendülettel le is szartam, nem úgy fogom nevelni meg tartani a kutyám ahogy más mondja. Aki nem tud normális lenne elhuzhat az édes anyukajaba. Hulladék oldal hulladék emberekkel.
2017. márc. 23. 18:29
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Elmondtuk mi a baj, fárasztani kellene, de ahhoz lusta vagy. Akkor meg továbbra is unatkozni fog.
2017. márc. 23. 18:51
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésre érkező válaszok sem tetszettek neked, mert képtelen vagy felfogni és elfogadni az igazságot.
2017. márc. 23. 18:55
 36/50 anonim ***** válasza:
59%
18:55 Nem azért nem tetszettek neki a válaszok, mert képtelen elfogadni, hanem azért mert rohadt lusta. Mikor feltette a kérdést akkor olyan választ várt, hogy hol van a kutyán a "minta kutya" gomb, amit lehet kapcsolgatni és besértődött, mikor kiderült, hogy nincs ilyen.
2017. márc. 23. 19:00
 37/50 anonim ***** válasza:
Csak tudnám minek az ilyennek kutya😒
2017. márc. 23. 19:59
 38/50 anonim ***** válasza:
53%
Azért azt megkérdezném, hogy a 23as válasszal mégis mi volt a baj, hogy így le kellett pontozni?
2017. márc. 23. 21:23
 39/50 A kérdező kommentje:
A 23/38 ra gondolsz? Amiben a szeparacios problémat írták. Arra zöld kezet nyomtam, az értelmes válasz volt amiből esetleg tanulni is tudok.
2017. márc. 23. 22:19
 40/50 anonim ***** válasza:
Te tanulni? Hahahahahahahaha! Ne csináld már, fáj a hasam, úgy röhögök. Honnan van ilyen jó humorod?
2017. márc. 23. 22:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!