A kutyásoknak milyen jogalapjuk van arra, hogy belterületi parkokat, patakpartokat, füves területeket sajátítsanak ki maguknak és kutyafuttatónak használják?
Gratulálok, megnyerted a "Napi nyominger" címet! :D
Neked milyen jogalapod van arra, hogy kisajátítsd a kutyások elől a parkot?
Te valami besavanyodott, unatkozó marha lehetsz aki utál mindenkit aki jól érzi magát. Vibrátort próbáltad már? :D
Nálunk a parkban a futókkal szokott konfliktus lenni, és ott a futóknál a pont. Múltkor az egyiknek eltört a kulccsontja mert átesett egy flexit. A kutya atgrasszalt a futopalyan a gazdája meg nem figyelt rá, a flexit pedig nem látszik.
Én mindig kínosan ügyelek rá hogy ne zavarjuk a futokat plusz vastag neon narancs porazt vettem.
A kakit fel kell venni. Mindig. Mindenhol. Pont.
Nálunk egyébként a parkban béke van. A gyerekesek a jatszon vannak, az egyik füves területen a kis kutyasok meg a nem durván játszó nagy kutyák a másik füves területen a nagy kutyasok. A futók a pályán. A sétálók a to körül.
A másik fele meg az, hogy a parkban h.gyozó és sz.ró csövesek ellen is felszólalsz? Tudod, azok ellen akik sátrat vernek a természetvédelmi területeken (is) és oda dobálják el a piás üvegeket, a csikkeket és egyéb dolgaikat. Inkább a kutyasz.r mint a hányás a buszmegállóban pl. Szerintem te tipikusan az a megkeseredett gyökér vagy, aki nem mer felszólalni ilyenkor, mert személyesen nem akkora az arca és hazaérve alig várod, hogy habzó szájjal leülj a gép elé és jól leírd a véleményed. :D
A környezetszennyezés egy más tészta, nem tudom kimozdulsz-e otthonról néha, de pl.a Balatonba sem a kutyák dobálják bele a PET palackokat okoska. ;)
Egy kis faluban élek. A legközelebbi futtató 75kmre van.
Ugye nem kell elmagyaráznom,miért nem oda járunk?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!