Ha a kutya tortájába csirke helyett disznó/marha húst teszünk nem lesz baja?
Figyelt kérdés
A recept csirkemell filét ír viszont nincs darálónk hogy ledaráljuk a tésztához, ezért arra gondoltunk veszünk darált disznó/marha hús keveréket. Ez a "piskótában/masszában" lesz amit sütni kell szóval nem nyersen gondoltam oda adni neki. Így lenne tőle baja?2017. febr. 3. 13:55
1/5 anonim válasza:
Inkább marhát, attól biztosan nem.
Ha disznót is tesztek bele, akkor az úgy legyen átsütve, mintha ti ennétek, tehát alaposan.
2/5 anonim válasza:
mi baja lenne? a marhát nyersen is eheti, de ha sütve lesz teljesen mind1, jó a disznó is.
3/5 anonim válasza:
Annyira kíváncsi vagyok, hogy hogy merült fel benned ez a kérdés?
Szerinted mi baj történhet a kutyáddal, ha sült sertés vagy marha színhúst eszik?????????
4/5 A kérdező kommentje:
180 fokon kell addig sütni hogy megpiruljon, ezért attól féltem hogy nem sülne át eléggé (az aujeszky vírus miatt)
2017. febr. 3. 14:04
5/5 anonim válasza:
Ezért javaslom inkább a marhát, azt nyersen is ehetné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!