Szeged környékén ismertek valami jó helyet, ahol lehet kapni husit a kutyunak? Ilyen nyesedéket, szedeléket vagy ilyesmit? Csirke, kacsa, liba, vad, mindegy, csak ne disznó.
Vágóhíd nincs Szegeden v a közelben? Érdemes őket felkeresni! Náluk a legolcsóbb, az tuti :)
Nem egyszerű amúgy, nekem kb. 1 hónapba telt, mire megtaláltam az olcsó húsforrást és így is autózni kell érte.
Kérdésedre a válasz (még másik kérdésből):
A disznót meg kell főzni, a többit elég átforralni (bár ha bizonyos ideig fagyasztod előtte, adhatod nyersen is).
Belsőséggel vigyázz, azt kb. heti 2 nap kapjon, a többi napokon husi kéne (meg ugye a csontos husi + zöldség/gyümölcs + a többi).
Alapjáraton jó a disznó, de azt ugye teljesen meg kell főzni.
Én minden nap adok neki zöldkagylót :)
Attól függ melyik fajta.
Amit én vettem, abból 60kg-ig napi 1 szem kell. De láttam olyat is, amelyikből pl. felnőtt embernek napi 3. Én is a kajájára szórom rá.
Milyen fajtát vettél?
ilyen volt a gyógyszertárban. Most nyomja be Csibész a reggelit, hallom ahogy röcsögteti a farhátat:D
Ha zselatinon és a zöldkagylón kívül nincs benne más, akkor teljesen jó :)
Joey már szunyókál, 1 órája reggelizett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!