Mit mond a róka? Mert ugye a kutya "vau", a disznó "röff", a kacsa "háp", a medve "brumm" és még sorolhatnám.
Figyelt kérdés
Hétvégi, erdő széli sátorozás alatt vetődött fel ez a kérdés, de a választ bizony senki nem tudta. :)
Remélem, valakinek lesz egy okos gondolata! :)
2011. jún. 15. 15:42
2/27 anonim válasza:
3/27 anonim válasza:
Van egy jobb kérdésem: ha van gravitáció, akkor a légy hogyhogy nem esett még le egyszer sem a plafonról?
4/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megkaptam a választ! =)
"vráá" =)
2011. jún. 15. 15:52
5/27 anonim válasza:
Mert neki olyan a lába, hogy odatapasztja magát amennyire kell.
Én sokáig a zsiráf hangján gondolkoztam, hogy vajon milyen hangot adhat ki, majd megnéztem egy videót és kiderült hogy "bbrrrhhhgggggaaawwmm" - szerű hangja van :D
6/27 A kérdező kommentje:
Akkor nem egyedülálló a probléma! =)
Hogy az embernek mik nem jutnak az eszébe! =)
2011. jún. 15. 16:20
8/27 anonim válasza:
Meg a nyuszin is sokat gondolkoztunk. Mégsem azt mondja, hogy "nyussz-nyussz" :D A süni is érdekes hangot ad ki egyébként, olyan mint egy kismalac :D
9/27 A kérdező kommentje:
Igen, ez a "nyussz-nyussz" is érdekes, bár én simán ezt mondtam volna, ha megkérdezik! =)
A sünit sem hallottam még, az mindig csak lomotol...=)
2011. jún. 15. 20:14
10/27 Gauldoth válasza:
És ki hallotta már a medvét azt mondani, hogy brumm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!