Miért mondják, hogy a bélszín meg a marhahús milyen jó, amikor nincs is benne annyi fehérje és még drágább is, mint a csirke vagy a disznó?
Figyelt kérdés
2016. szept. 29. 16:24
2/9 A kérdező kommentje:
?
2016. szept. 29. 16:27
3/9 anonim válasza:
Én is. Kedves kérdező, ezek szerint te még soha nem ettél marhahúst. Különben nem kérdeznél ilyet.
4/9 anonim válasza:
gondolom eletedben nem ettel meg a rantottcsirkenel bonyolultabbat, ugyhogy ne is probald meg, mert bajod eshet ha valami izleteset eszel. istenem... az az igazi, torolmetszett proli.
5/9 A kérdező kommentje:
Mármint testépítés szempontjából.
És igen,tényleg nem ettem még marhahúst,max a McDonaldsban hamburger húspogácsa formájában
2016. szept. 29. 17:22
6/9 anonim válasza:
Azért, mert a marhahús aminosavösszetétele közelebb áll az emberi izoméhoz, emellett kreatin, B vitaminok, vas, cink, szelén, CLA is van benne. Ezek mind olyan dolgok, amiket sokan kiegészítőként visznek be, holott itt van természetes formában, egy jó minőségű fehérje és zsírforrásban. Egyedüli hátránya az ára.
8/9 anonim válasza:
'Mármint testépítés szempontjából. '
Akkor egyel feherjeport vodorbol, meg taplalekkiegeszitoket kapszulaban, igyal hozza nyers tojasfeherjet, hogy 'fejlodhess'. Jo etvagyat hozza.
9/9 anonim válasza:
Csirkemell ár-fehérje tekintetében valóban verhetetlen, de azért van élet ezentúl is.
Nyúl, bárány, marha mind olyan ízvilággal rendelkezik, hogy szerintem rögtön dobnád el a csirkemellet.
Egyébként, én is edzés miatt eszem legfőképpen a csirkemellet, de tömegelés alatt azért beiktatok heti egy "csaló" kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!