Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A bélszín után melyik a...

A bélszín után melyik a legjobb minőségű, legomlósabb marhahús?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy a hátszín lehet az, de mivel nem vagyok nagyon jártas ebben az ügyben, kérném a Ti segítségeteket is :) A 13 napos diétához kellene sütéshez, szóval tényleg valami jó minőségű húst szeretnék, amitől nem kapok herótot és nem kell 20 percig rágni...
2010. nov. 22. 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Hátszín vagy rostélyos. De az omlóssága valószínűleg a marha típusától és a tartástól, nameg persze az elkészítéstől függ. Angus-al próbálkoznék a helyedben.


F/22

2010. nov. 22. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
valóban a puha hátszín, vagy a marhanyak jöhet számításba, de ezek sem pár perces húsok.én is csináltam a 13 napost, és kiváltottam csirkemellre, egy, mert olcsóbb, kettő, hogy sokkal gyorsabb.
2010. nov. 22. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocsánat! A puha hátszin a nevével ellentétben nem puha hus!!!!!!!!!A sima HÁTSZIN a puha hirtelen sütni. A nyak részek pörköltnek valók.
2010. nov. 22. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!