A bélszín után melyik a legjobb minőségű, legomlósabb marhahús?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy a hátszín lehet az, de mivel nem vagyok nagyon jártas ebben az ügyben, kérném a Ti segítségeteket is :) A 13 napos diétához kellene sütéshez, szóval tényleg valami jó minőségű húst szeretnék, amitől nem kapok herótot és nem kell 20 percig rágni...2010. nov. 22. 12:03
1/3 anonim válasza:
Hátszín vagy rostélyos. De az omlóssága valószínűleg a marha típusától és a tartástól, nameg persze az elkészítéstől függ. Angus-al próbálkoznék a helyedben.
F/22
2/3 anonim válasza:
valóban a puha hátszín, vagy a marhanyak jöhet számításba, de ezek sem pár perces húsok.én is csináltam a 13 napost, és kiváltottam csirkemellre, egy, mert olcsóbb, kettő, hogy sokkal gyorsabb.
3/3 anonim válasza:
Bocsánat! A puha hátszin a nevével ellentétben nem puha hus!!!!!!!!!A sima HÁTSZIN a puha hirtelen sütni. A nyak részek pörköltnek valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!