Házörzőnek milyen közepes termetű kutyát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Fontos, hogy van sok más állat.
Baromfik, kecske, disznó, nyulak...
Házörzésre kell, de nincs olyan időpont, mikor egyedül lenne, valaki mindig van itthon.
2017. jan. 26. 09:27
41/42 lugoka válasza:
Én a helyedben valami pásztorkutyát választanék. Nem munkakutyát mint a németjuhász. Pásztorkutya fajták elvannak úgyis ha nem ugrálsz vele minden órába, de melletted megtanulják a rendet és eléggé önállóak is. Állatokat se bántják, őrzik a területet, családdal békések. Ha Erdélybe élsz, én felvenném a kapcsolatot ezzel az emberrel: [link] Velem teljesen normális volt, pedig tök ismeretlenül írtam neki Igaz, én a Kuvasz mellett döntöttem.
42/42 lugoka válasza:
Ja, és ismer több tenyésztőt is. Erdélybe és a környéken. Biztos tud ajánlani valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!