Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Keverék közepes testű kutya...

Keverék közepes testű kutya több törődést igényelne?

Figyelt kérdés

Nem igazán tudok vele törődni, nem is ott lakom ahol a kutya így 2-3 naponta tudom meglátogatni jó esetben, illetve hétvégén. Akik a háznál laknak ahol a kutya csak az etetést vállalták mert többre nincs idejük. Szívem szakad meg amikor látom 2 nap után, hogy mennyire magányos. További gond, hogy viszem sétálni, és ámbár neveltem rajta sokat még mindig kicsit húz illetve randalírozik, ha elengedem 50-50% hogy visszajön e vagy sem. Nagyon szeretném ha vele tudnék lakni mert nagyon szeretem de nincs rá lehetőségem sajnos.

Szóval kérdésem a következő: mi a jobb? hozni még egy kutyák akivel a nagy kertben eljátszanak és 2-3 naponta ugyanúgy sétáltatom őket, vagy oda adni egy gondos családnak akik tudnak vele törődni napi szinten?

2016. okt. 25. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jelenlegi helyzetedben a második variáció lenne a kutyá számára a legjobb. Ha vennél még egy kutyát, akkar 2 magányos unatkozó kutyád lenne. Néha el-el játszanak, de az nem egész napos elfoglaltság nekik. Majd ha rendeződik az életed és tudsz kutyás lakásba/ albérletbe költözni akkor vállalj kutyát. Főleg egy kölyöknek még nagyon sokat kellene a gazdájával lenni.
2016. okt. 25. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki szívesen vállalná, ajándékozd oda! Ez így nagyon nem jó élet neki. Természetes, hogy húz, hiszen szegény végre kiszabadul a bezártságból.

Ha hoznál még egy kutyát, csak annyit érnél el, hogy két unatkozó kutya miatt aggódhatnál.

Ráadásul két kutya összeszoktatása időigényes feladat és állandó felügyeletet igényel, amíg nem barátok.

Szóval ajándékozd el, hogy esélye legyen egy boldogabb életre.

2016. okt. 25. 15:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Nagyon fáj ezt hallani, de sajnos tudtam én is csak megerősítést akartam. Melyik a legjobb fórum erre, ahol ellehet ajándékozni?

Pl.: facebook, vagy van külön ilyen oldal ami segít ebben?

2016. okt. 25. 15:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha hasonlít valamelyik fajtára érdemes felvenni a fajtamentőkkel a kapcsolatot, ill. menhelyekkel, hogy hírdessék. Facebookon is talűlsz több olyan lapot akik ilyesmiket is megosztanak.
2016. okt. 25. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:
36%
Miért nem tudod magadhoz venni? Némi pénzért bármelyik szomszéd elvállalná, hogy napközben nála lehessen a kutya, te meg este majd törődsz vele. Ez nem opció? Esetleg egy sulis gyerek (pórázon) biztosan szívesen vinné sétálni. Ha ez nem jöhet szóba, akkor tényleg jobb neki az új gazda, de gondosan keress, ne az első netes ismeretlennek add oda.
2016. okt. 25. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!