Miért kötnek bele mindig a kutyásokba a "nemkutyások"?
2010. máj. 4. 17:38
12/28 A kérdező kommentje:
Ma reggel: 6:20 nagy kómásan sétálni indulok a kutyával. /lakótelep/
Látom a kutya nagydolgát végzi,zacsi zsebből elő,kéz beledug várom,hogy végezzen.
Öreg nő a 3. emeletről "mi a ....-ért kell a kutyát erre sétáltatni?" Fölnézek természetesen intéztem egy két kedves szót,hogy csak egyszer gyere le te .../mindenkinek amit érdemel alapon :) /
Kutya végez szart felszedem erre a nő "vidd haza és edd
meg." Én erre megint kedves szavak vissza.
De egyébként az a ház tiszta elmebeteg,már így kutya szempontból,mégis érdekes módon mindig tele van kajával a ház előtti rész.Egyszer bekéne vizsgáltatni hátha mérgezik a kutyákat.
Remélem még lesz ilyen kellemes beszélgetésünk,holnap is arra megyek :) Azt megkérem jöjjön le.
13/28 anonim válasza:
azert mert poraz és szajkosar nelkul setaltatjak a kutyajukat. Teleszarjak az utat a kutyak. kb ennyi
2010. máj. 4. 17:41
14/28 A kérdező kommentje:
Póráz,szarszedés,virágvédelem megvan.Szájkosár? Na megmondanám neki,hogy hova tegye :)
Érdekes, ha valaki szóvá teszi, akkor mindig mindenki közli, hogy a kutyái nem szarnak össze mindent, vagy ha igen felszedi. Akkor miért tiszta szar minden???
Kiegészíteném az előzőeket még azzal, hogy hivatkoznak a hülye szabályokra, meg szegény kutya érdekeikre, meg, hogy az ő kutyájuk stb. Persze, hogy ne. Addig, amíg a kertedben meg a lakásodban van a magánügyed. De ahogy kijössz vele, már közügy, ha tetszik, ha nem.
2010. máj. 4. 17:45
Talán mert akik nem szedik fel azok nem is írnak ide? De nem válaszoltál... Miért legyen az én kutyám azért egész életében pórázon mert neked úgy tetszik és mert szabályt hoznak de egy kutyafuttatót képtelenek építeni?? Engem a sok szétszórt kaja, meg sz*ros pelenka zavar, az ordibáló kölykök amik nem hagynak békén, a hülyegyerekek akik hergelik a kutyám a kerítésen kívülről stb... Őket miért nem szabályozzák le? Jogom van a kutyámat kivinni sétálni és nem fogom kinozni egész életében mert valakinek úgy tetszik. Érdekes módon mindig megbámulnak hogy milyen trükköket tudnak a kutyáim és hogy szót fogadnak, aztán amikor beszólnak akkor hirtelen elfelejtik hogy én a közelükbe sem mentem a kutya meg nem tágított mellőlem...
2010. máj. 4. 17:49
17/28 A kérdező kommentje:
Nyilván persze van aki nem szedi,én is tapasztalom,elég bosszantó.De 6 hónapja van kutyánk előtte sosem volt,és én látok változást mondjuk 5 évvel ezelőtthöz képest.Földszinten lakunk kutyafuttató mellett.A kutyások egymásra is rászólnak inkább több,mint kevesebb sikerrel.
Igen jogod van a kutyádat kivinni sétálni, de nincs jogod szabadon engedni kényed-kedved szerint. Tudod mit, ha téged ez a szabályozás nem érdekel, akkor engem meg az nem érdekel, hogy a gyerekemnek jogsit kell csinálni, meg megvárni, hogy 17 legyen, ahhoz, hogy vezessen. Na nehogymár százezrembe kerüljön, meg minek várjon szegény addig, hogy jogsija legyen? Jogom van a gyerekemnek odaadni az autót, amikor akarom!
2010. máj. 4. 17:54
19/28 A kérdező kommentje:
17.49 hagyd! Biztos ő mindig betartja a szabályokat :))))
Na persze:)
20/28 A kérdező kommentje:
Még jó,hogy az állatos kategóriába írtam,holnap beteszem a kultúrába is.Lesz nemulass :)
További kérdések: