Miért kell sokaknak leszólni az ölebeket?
Figyelt kérdés
Nem egy kérdésnél olvastam, illetve élőben hallottam, amint alázzák a nem nagytestű kutyákat, főleg az ölebet. Az ilyen patkány, felmosórongy, a gazdája pedig pláza p@cs@ vagy b@z@. Az egyik törpeuszkáros (nem bohóc frizurás) fiú gazdit halálra cikizték valamelyik nap is az amstaff, roti gazdik. Miért kötelező minden fiúnak, férfinak ilyeneket tartani ? Nos, én 35 éves férfi vagyok, de ingyen sem kéne nagykutya. Nem utálom őket, de az aranyos kicsiket szeretem. Nem vagyok meleg pedig. Engem is szekálnak sokan az uszkárom miatt, pedig ritka okos, jól nevelt állat. Én amúgy nem szólok be senkinek, pedig egyik kutyára mondhattam volna, hogy igásló (dán dog). Ráadásul lányok is szoktak mutogatva röhögni, hogy biztos meleg vagyok én és egyik csivavás haverom. Sok országban jártam, de egyikben sem tapasztaltam ezt. Nem mindenki őrizni vesz kutyát. Én például barátnak vettem.2016. dec. 23. 13:11
21/27 anonim válasza:
Tucat név és csak üres agyuak adnak kutyának ilyen fantáziátlan nevet
22/27 anonim válasza:
Kicsibe,nagyba is ki lehet fogni normálisat,és ideggyengét is.
Van 6kutya nálunk perpill. Ebben van egy full normális 70kilós mix,egy ideggyenge juci,egy tökéletes bull,2idegroncs kínai kopasz,és egy staff-tacsi mix,aki szintén teljesen oké
Mind mentett kutya.
23/27 anonim válasza:
Nem azért Fifi mert nem vagyok kreatív. Hanem mert pl. illet rá?
24/27 anonim válasza:
Aha. Akkor mondd el, hogy a Fifi nevű kutyáknak mik a jellemzői a fajtajukon kívül, amiért illett rá
25/27 anonim válasza:
Emberek nem mindegy hogy hivjak masok kutyajat??? Engem is hulyenek neznek mert az egyik cavalierem kujo(blenheim) A masik meg Berci (black&tan)de azt nem en adtam neki o mar fel evesen kerult hozzam. Amugy Igornak hivnam de mar nem akarnam atnevezni.
26/27 anonim válasza:
A gyerekednek is olyan nevet adsz, ami illik rá. Ferdinánd se azért lett mert ez a heppem, hanem mert a Buksi, Morzsi, Zsömi és egyéb kreatív magyar "alap és normális" kutyanevek nem illettek rá.
27/27 anonim válasza:
Engem meg a németjuhászom miatt piszkálnak, pofákat vágnak a kistestű kutyások, meg beszólnak, átmennek a túloldalra, stb. Pedig semmit nem csinálunk, hanem sétálunk. Mégsem bélyegzem meg az összes kistestű tulajdonost (REMÉLEM, TE SEM ÁLTALÁNOSÍTASZ!!!), mert én a NORMÁLIS, megnevelt kistestűeket nem fikázom le, csak azokról van meg a véleményem, akik a flexiről vérben forgó szemmel közeledő, saját nyálában fuldokló kutyájukra még csak rá sem szólnak, mikor a vak is látja, hogy az én 40 kilós kutyámnak akar ugrani. Na EZEKRŐL a kistestűekről van egy határozottan negatív véleményem. És esküszöm egyszer csak amiatt lesz egy kistestű kutyám is, hogy megmutassam, normálisan is tud viselkedni egy 3 kilós kutya is. Ja, és nem eszi meg a 40 kilós kutyám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!