Van itt olyan gazdi aki vega es a kutyaja is az?
Én vega vagyok, de megtehetem, mert egy jól összeállított étrenddel nem alakul ki hiánybetegségem. Viszont a kutyának egészen más a táplálékigénye és az emésztőrendszere, ezért ő kap húst. (Most főtt meg a vacsorája)
Hallottam már vega kutyáról, de nem fogok a saját kutyámon kísérletezni. Szóval ő húsevő marad.
Minden esetre én ha ilyet megtudnék a környezetemben, azonnal feljelenteném az illetőt állatkínzásért.
De hogy érezze a törődést, ha olyan kedvemben találna, lehet hogy jól el is verném.
Remelem nincs!
Ha lesz kutyád, én nem ajánlom a vega életet... Nem nekik való
vega kutya? miért?
az ember legyen vega, ha úgy érzi arra van szüksége, de könyörgöm a kutya helyett miért kell eldönteni, hogy nem való neki a hús? szerintem úgy van összerakva, hogy az is fontos része a táplálkozásának. sőt!
el is tudom képzelni a kutyámat mikor a "most főztem neked napon" pl. rizses hús helyett adnék neki egy marék búzát :)))) no jó, a gyümölcsöt szereti, de csak pluszban, nem kaja helyett
kérdező,ha jól értem még nincs kutyád,de szeretnél.és szimpatizálsz a vega étrenddel kutyáknál..
vegyél inkább nyuszit, vagy hörcsögöt. kérlek..
Vega vagyok, de az állataim nem azok. A macskák is húsevők, a kutyával is barfozok. Nem vagyok egy elvetemült önző idióta.
Egy mentett kutyám volt aki vega, de ő olyan súlyos allergiával küzd, hogy a doki nem látott más megoldást 5 èv után. Viszont mondta is, hogy sajnos nem fog addig êlni mint a fajtatársai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!