Van valami tippetek arra, hogyan ellenőrízzünk örökbefogadókat?
Nehezen hiszem el hogy Ti nem tudnátok ellátni a kutyát, ilyen kutyákat meg kizárólag az keres legelőször aki felvágni akar vele, valamit kompenzálni.
Szóval ne nagyon várjatok 40-50es családapát, aki hobbi kutyát szeretne maga mellé erdőjárásra és szabadban tartózkodásra.
Köszönöm az eddigi válaszokat. A kutya már így is ivartalanítva van. Ahhoz senkinek semmi köze, hogy mi miért ne tudnánk ellátni. Megmondtam, hogy nem sürgős, a nagyi már túl öreg ehhez, van elég baja, de amíg nem találunk jó helyet, addig közös erővel gondozza a család, szóval a beszólásért nagyon nagy kár volt.
Azért az is hülyeség, hogy családapa nem keresi természetjárásra, mert amikor én sétáltattam, volt már szerencsém nagyon rendes természetjáró emberekkel találkozni, akiknek ugyanilyen volt.
Az Amstaff Rescue Hungary létezésével tisztában vagyok, de annyira el vannak havazva, hogy már az üzenetküldést is letiltották. Menhelyre nem akarjuk adni, tényleg csak magánembertől magánembernek.
Soha életünkben nem kötöttünk még kutyával kapcsolatos szerződést, úgyhogy ez új, de jó ötletnek tűnik. Akkor is szokás ilyet írni, ha teljesen ingyen cserél gazdát a kutya, és tényleg csak örökbeadásról van szó? Mit szokás egy ilyenbe beleírni?
Ezekből a mintákból össze lehet rakni egy saját igény szerinti szerződést. Két tanú is legyen, ha lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!