Mikor érti meg, hogy már nem én vagyok a gazdi?
Hát azt kell mondanom, hogy ez a történet több szempontból is el van cseszve. Eleve meg kellett volna tartanod vele a három lépés távolságot érzelmileg, ha tudtad, hogy nem a tiéd lesz. Aztán pedig el kellett volna engedned, nem pedig látogatni és mindig újra és újra összezavarni. Így nyilván nem tud elszakadni.
Legközelebb csináld professzionálisan, őt pedig felejtsd el. Majd túlteszi magát rajtad, ha hagyod.
tudom nehéz, de valóban ne látogasd többet, mert így teljesen összezavarodik, úgy érzi ő jelenleg csak egy ideiglenes helyen van, ahonnan te el fogod vinni. Ha látogatod ezt erősíted benne, meghagyod a reményt, hogy egyszer veled lesz. Ha ezt megszünteted, akkor előbb utóbb elfelejt téged (a kutyák agya így működik) és kötődni kezd a családjához.
Az nem opció, hogy te dolgozz a kutyával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!