Van itt olyan gazdi aki vega es a kutyaja is az?
nagyon remélem,hogy nincs..
pedig én is vega vagyok. de az állataim olyan kaját kapnak,ami nekik való.
Youtubeon van egy magyar (Amerikaban elo) ferfi aki nem eszik hust es a kutyaja sem.
Teljesen rendben van a kutyus.
Én sem feltétlenül etetném a kutyám húsmentes étrenddel, de a macskákkal ellentétben, akik egyértelmű ragadozók, és muszáj javarészt húst enniük, nem egyértelmű, hogy a kutyák ragadozók-e vagy mindenevők, a tudomány mindkettő mellett állást tud foglalni, és egy kutyának nincs feltétlen szüksége húsra, hogy az igényeit fedezni tudjuk és egészséges legyen. Bővebben erről itt lehet olvasni:
Nézzük ésszel hogy mit rejt a csomagollás:
Nyílván rengeteg gabonát,egyéb haszontalan növényi hulladékot és növényt. Mivell a gyártó nem akkarja hogy bepereljék (egyrészt ha növényt adsz a kutyádnak,nemeszi meg,beteg lesz tőle. Másrészt Amerikában mindenért perelnek...) különböző ízfokozókat és illatanyagokat adnak bele,hogy a kutya megegye. Aztán a mesterséges vitaminok amiknek a húsban lenne helyük természetes formában. Meg gondolom egy kiló műanyag.
Mert otthon is vannak ilyen olyan "csodaszerek" amiktől pl. "fogyni lehet". Vannak hatásosak,a legtöbb viszont egy nagy adag műanyag (az is ami működik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!