Nemsokára veszek egy huskyt. Anyukám nem nagyon szeretne huskyt, hogyan győzzem meg hogy akarja?
szerintem várj még vele. legalább addig,hogy te is dolgozz.
az ilyen eseteket,amikor a 14 évesnek kell fizetni minden ellátást,egyedül az állat szívja meg. nem lesz pénzed az alap dolgokra sem. + idővel téged is zavarni fog, egy forintot nem tudsz magadra költeni, mindet elviszi a kutya. hidd el, még pár év és inkább vinnéd randira a lányokat,meg mennél bulizni a haverokkal, nem fogsz annyit rászánni a kutyára,inkább tőle vonod meg a pénzt..erről ő meg nem tehet.
akkor vegyél magadhoz,amikor el tudod látni,van fix fizetésed. mivel anyukád nem fog támogatni egy petákkal sem..
egyébként nekem is gyanús,hogy "csak" ennyiért árulják nálatok. én inkább szétnéznék a hivatalos,bejegyzett tenyésztők oldalán,hogy biztos ennyiért árulják?
gyanús
Esetleg itt.Nem tudo szerbül,de itt elvileg a szerbiai kenelek vannak felsorolva.Ha van husky kenel,nagy valószínűséggel itt megtalálod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!