Nemsokára veszek egy huskyt. Anyukám nem nagyon szeretne huskyt, hogyan győzzem meg hogy akarja?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég eldöntöttem hogy szuka husky-t veszek (fekete fehéret), csak még nem tudom hogyan alkalmazkodna a családhoz. Mivel csak én és apukám szeretnénk a huskyt, anyukám nem annyira mivel ő szerinte állandóan vonyítanak és majd nem fog tudni aludni tőle, de szerintem nem ez alapján kell megítélni egy kutyát. Kb. egyezik a személyiségünk. Naponta 4-5 órát tudok játszani és futni/sétálni vele. Télen, húzatnám vele a szánkót meg stb. Na de most nem ez a baj. Mint említettem anyukám nem nagyon szereti ezt a fajt, ezért nem is szeretné a házhoz. Viszont nekem a mindenem ez a fajta és nemtudom meggyőzni anyukámat hogy ő is ezt a fajtát válassza. Ő inkább házörzőt szeretne de én nem, mivel én jobban szeretem ha rám figyel a kutya és nem az emberekre/macskákra/kutyákra. A környéken nagyon sok husky van és nagyon sokszor megyek el a gazdijukhoz hogy láthassam őket, a huskykat, mivel gyönyörűek. Számukra ismeretlen személy vagyok és nem is ugatnak vagy morognak. Szerintem ez a fajta hozzámillő lenne. Hogyan győzzem meg anyukámat szerintetek?2016. nov. 18. 22:10
1/35 anonim válasza:
ha te meg csak annyi idos vagy, hogy nincs szabad akaratod, es meg kell gyozni valakit a kutyatartasrol, akkor neked meg azt ajanlom h varj addig, amig a sajat haztartasodba vihetsz kutyat!!
2/35 A kérdező kommentje:
Ő engedi, de nem szeretne huskyt és nem is figyelne rá. Nem gondozná.
2016. nov. 18. 22:25
3/35 anonim válasza:
Most akkor magadnak veszel, vagy anyukádnak? Szóval viszel a házhoz egy kutyát, anyukád ezt nem szeretné aztán neki kellene gondoznia?
És nem támogat, de kapsz rá pár százezer ft-ot???
4/35 A kérdező kommentje:
Nem fog támogatni semmiféle pénzzel. Én kell magam 14 évesen adjak neki enni,játékokat venni,oltásokat elrendezni és minden más dolgot megvásárolni (póráz,nyakörv,hám stb..). És belesegít a tesóm is ami elég sokat jelent.
Anyukám meg gondozná a másik kutyát ami most van, mivel az mellé szeretnék egy huskyt is. Tehát övé lenne a mostani kutya, és ő azt gondozná.
2016. nov. 18. 23:09
5/35 anonim válasza:
Gondolom apád is adna bele. Egy ekkora testű kutya gondozása sok pénz. Nekem még a kis termetű tacskóm is eleszik 30ezret havonta. De ha biztos 20évig tudsz rá vigyázni és biztos anyagi háttérrel akkor apáddal beszéld meg.
6/35 A kérdező kommentje:
15kg prémium táp (junior) elég 2 hónapig sztetek? Egy kölyökkutyának?
2016. nov. 18. 23:17
7/35 anonim válasza:
Hogy elég e ezt nem tudom de azért szalámi vagy konzerv is kell neki. Száraz kaja meg mindig ugyanaz ugye nem valami jó megoldás. Azt nem írtad hogy házörzö lesz vagy kedvenc?
8/35 A kérdező kommentje:
Persze hogy kedvenc. Egy családtag.. Amúgy se lenne jó házörzőnek sztem. :)
2016. nov. 18. 23:28
9/35 anonim válasza:
Azzal tisztába vagy, hogy egy Husky 200.000Ft körül van?
Anyukádnak teljesen igaza van.... Én se vennék a gyerekemnek Huskyt.
10/35 A kérdező kommentje:
Itt szerbiában biztos hogy nem olyan drága.Én 70-euróért veszek törzskönyveset. Egy törzskönyves ér 100eurót , max 150-200, de van 500eurós is ami nagyon ritka és az nagyon messze van.
2016. nov. 19. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!