Titeket is zavar hogy kb minden kisgyerek megakarja simogatni a kutyát kérdés nélkül?
#1: XD
De igen. Én ilyenkor elmagyarázom,hogy a kutyusnak nincs jó kedve (mentett kutya,a gazdái,feltehetőleg verték. A felnőttekkel el van,de a gyerekektől fél. :'( A félelemből pedig agresszió fakad...),ezért ne. Persze hozzá teszem,hogy mindig,mindenkitől meg KELL kérdezni,hogy szabad-e. Ha már a szülő nem képes megnevelni és/vagy rászólni.
ISZONYATOSAN IDEGESÍTŐ!!!! 😠😠😠
Nekem nem cuki, hanem kifejezetten szép kutyám volt. Isten tudja mix, szánhúzó volt benne, de olyan volt mint egy farkas.
Én kétél mód reagáltam: ha minden kérdés nélkül akarta megsimogatni, szaporáztam a lépteimet, és elég undok arcot vett fel, hogy még se próbálja. Ellenben, ha előbb velem vett fel kontaktust-értsd megkérdezte, semmi akadálya nincs, max. megmondom hogy ezt vagy azt nem szereti.
Abban az esetben, ha kérdés nélkül, csak piszkálják a kutyát, én nem kerültem, rászóltam, hogy hellóp, itt van a kutya gazdája is, nem zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!