Miért támadnak ilyen sokan ezen az oldalon?
Nemrég kezdtem el olvasgatni itt a kutya témakörben, és azt tapasztalom, hogy itt mindenki okosabb akar lenni a másiknál, illetve, ha valaki nem ad meg mindent a kutyának, akkor az már egy sz*r ember.
Pl: aki nem Acanával etet, hanem olcsó tápot ad a kutyának, akkor azt már megkövezik.
Egyáltalán tisztában sincsenek itt az emberek, hogy ma Mo-on sok kutyának ennél rosszabbak a körülményei. Olyat is látni, hogy egy kutya egy méteres lánchoz kötve éli le az életét.
Inkább becsülendő, hogyha valaki állatot tart, megadja neki a szeretet, eteti, foglalkozik vele, alapvető oltást megkapja. Valaki még saját magának/gyerekeinek sem tudja megvenni a minőségi drágább ételeket, nemhogy a kutyának. De szereti és gondozza. Az ilyen embert miért kell támadni? Inkább dobja ki az úton szegény jószágot?
12:26
100%-ig egyetértek veled , és sztem ezért nem jut a kutyákkal kapcsolatos törvénykezés 1ről a 2re Mo-on , mert senkinek sem jó az amit a másik mond , csak a saját véleményüket hangoztatják meg sem hallgatják/át sem gondolják a másik ember érveit és ezért van minden kis dologból vita.A kutyásoknak össze kéne tartaniuk nem pedig egymást marniuk mint , de ezzel sem egyek semmre ha csak én gondolom így.Már egyre ritkábban plvasom el a kutyás fórumokat mert idegesít az egész póráz V póráz nélkül , kistestű v nagyestű , ilyen táp v olyan táp , mind olyan téma amiről nincs értelme vitatkozni de mégis ez megy az összes kutyás fórumon , arról meg ne is beszéljünk hogyha egy tudatlan ember feltsz 1 kérdét egyből "megkövezik" ahelyett h norákisan válaszolnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!