Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért támadnak ilyen sokan...

Kathrin01 kérdése:

Miért támadnak ilyen sokan ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el olvasgatni itt a kutya témakörben, és azt tapasztalom, hogy itt mindenki okosabb akar lenni a másiknál, illetve, ha valaki nem ad meg mindent a kutyának, akkor az már egy sz*r ember.

Pl: aki nem Acanával etet, hanem olcsó tápot ad a kutyának, akkor azt már megkövezik.

Egyáltalán tisztában sincsenek itt az emberek, hogy ma Mo-on sok kutyának ennél rosszabbak a körülményei. Olyat is látni, hogy egy kutya egy méteres lánchoz kötve éli le az életét.

Inkább becsülendő, hogyha valaki állatot tart, megadja neki a szeretet, eteti, foglalkozik vele, alapvető oltást megkapja. Valaki még saját magának/gyerekeinek sem tudja megvenni a minőségi drágább ételeket, nemhogy a kutyának. De szereti és gondozza. Az ilyen embert miért kell támadni? Inkább dobja ki az úton szegény jószágot?

2010. ápr. 22. 08:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
71%
Mindenkit támadnak nem csak azért,hogy mit eszik vagy hogy van tartva.........és még sorolhatnám. Mondok egy másik példát,hogy én miért vagyok nap mint nap támadásnak kitéve,mert a "beteg" kutyámat nem vagyok hajlandó elaltatni.Elöször 4 égig hallgattam ezt,mert cukorbeteg volt,sajnos ő már nem él.Most meg egy hátsó lábaira lebénult kutyával élek együtt.Meg kellett tanulja a beszolásokkal együtt élni,ma legtöbbször figyelmen kivül hagyom őket,de néha még most is elkap a harci ideg és elküldöm őket a ..........
2010. ápr. 22. 11:09
 32/37 anonim ***** válasza:
80%
én egy ideig naívan azt hittem, hogy mi, kutyások, szemben a világgal - ez azt jelentené, hogy a kutyások összetartanak és támogatják egymást... na ja :(
2010. ápr. 22. 12:26
 33/37 anonim ***** válasza:
76%

12:26

100%-ig egyetértek veled , és sztem ezért nem jut a kutyákkal kapcsolatos törvénykezés 1ről a 2re Mo-on , mert senkinek sem jó az amit a másik mond , csak a saját véleményüket hangoztatják meg sem hallgatják/át sem gondolják a másik ember érveit és ezért van minden kis dologból vita.A kutyásoknak össze kéne tartaniuk nem pedig egymást marniuk mint , de ezzel sem egyek semmre ha csak én gondolom így.Már egyre ritkábban plvasom el a kutyás fórumokat mert idegesít az egész póráz V póráz nélkül , kistestű v nagyestű , ilyen táp v olyan táp , mind olyan téma amiről nincs értelme vitatkozni de mégis ez megy az összes kutyás fórumon , arról meg ne is beszéljünk hogyha egy tudatlan ember feltsz 1 kérdét egyből "megkövezik" ahelyett h norákisan válaszolnának.

2010. ápr. 22. 13:07
 34/37 anonim ***** válasza:
sry a rossz helyesírásért , előző voltam.
2010. ápr. 22. 17:17
 35/37 anonim ***** válasza:
54%
Sajnos nem mindenki teheti meg, hogy méreg drága táppal eteti a méreg drága kutyáját. Én közepes kat. táppal etetem a kutyusaimat. Egészségesek, és boldogok, imádnak. Üzenem azoknak akik emiatt lenéznek, hogy gondolkodjanak el azon, milyen lehet egy kisgyereknek évről évre megélni azt, hogy annyira szegények, hogy még karácsonykor a szeretet ünnepén sincs étel, fenyőfa és sütemény. Amikor én szembesültem ezzel a környezetemben nem tudtam abbahagyni a zokogást, pedig csak látásból ismerem őket. Akkor miről beszélünk?
2010. ápr. 26. 12:16
 36/37 anonim ***** válasza:
Ha a kisgyerek sem tud enni akkor nem kell kutyát is tartani. Ennyi. :)Nem az a baj amikor valakinek nincs pénze hanem amikor leszólja ezért azt akinek van és tudja mi kell a kutyájának. Különben is arról nem az én kutyám tehet ha a gyereknek nincs étele. Nem az ő Orijen kajája miatt nem lesz...
2010. ápr. 26. 12:31
 37/37 anonim ***** válasza:
Látom nem sikerült megérteni a lényeget. Egyébként szó sem volt róla, hogy kutyájuk is lenne az említett családnak. Ez csak egy példa lett volna arra, hogy mennyi ember, sőt gyerek éhezik.... Azt hiszem, hogy a kérdező is erre próbált rávezetni Mindenkit.
2010. ápr. 26. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!