A kutyám szemében mi jön létre? A szeme sarkában van, nem az orrhoz közel lévő részben hanem a másik oldalon. Nagyon komoly lehet?
Szia!
Nem tudnád egy kicsit körülírni,hogy milyen,hogy néz ki,vagy képet csinálni és feltenni/hasonló képet keresni a neten?
Így nagyon nehéz megmondani.
Oké, én a képet akartam beilleszteni.. na ezen az oldalon az utolsó kép.. Ilyesmi csak krémszinű, kisebb és vékonyabb és nem azon az oldalon van neki, mint ezen a képen, hanem a túloldalon (nem ami az orrhoz közel van, nem abba a sarokba)
Rákattintasz a jobb egér gombal a képre. Előugrik egy kis ablak, és ott lesz olyan hogy másol, vagy kép tulajdonságai. Erre megint a jobb egér gombal rákattintasz, elő ugrik egy másik ablak. Ott a cím melletti linkre kattintasz BAL egér gombal, és amikor kék színű lesz az a link, akkor nyomsz egy jobb gombot, akkor megint lesz egy kis ablak, és legfelül lesz hogy másol. Rákattintasz, és itt a kommentbe behúzos az egeret, nyomsz egy jobb gombot, kijön egy kis ablak, és beilleszt-re kattintasz.
Bocsi az offért.
Nem lehet hogy bele ment fű mag vagy ilyesmi?
Az én kutyám szemébe volt hogy belement.
Váladékozik a kutya szeme? Csipás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!