Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért támadnak ilyen sokan...

Kathrin01 kérdése:

Miért támadnak ilyen sokan ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el olvasgatni itt a kutya témakörben, és azt tapasztalom, hogy itt mindenki okosabb akar lenni a másiknál, illetve, ha valaki nem ad meg mindent a kutyának, akkor az már egy sz*r ember.

Pl: aki nem Acanával etet, hanem olcsó tápot ad a kutyának, akkor azt már megkövezik.

Egyáltalán tisztában sincsenek itt az emberek, hogy ma Mo-on sok kutyának ennél rosszabbak a körülményei. Olyat is látni, hogy egy kutya egy méteres lánchoz kötve éli le az életét.

Inkább becsülendő, hogyha valaki állatot tart, megadja neki a szeretet, eteti, foglalkozik vele, alapvető oltást megkapja. Valaki még saját magának/gyerekeinek sem tudja megvenni a minőségi drágább ételeket, nemhogy a kutyának. De szereti és gondozza. Az ilyen embert miért kell támadni? Inkább dobja ki az úton szegény jószágot?

2010. ápr. 22. 08:09
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
79%

acanás-orijenes! falun is mondd meg a macskának, hogy ne menjen a kutya táljához, mert azt nem ő kapja..

pároméknak van kutya is, macska, külön kaját kapnak, a macska mégis mindig beleeszik a kutyáéba!

a szaporításról meg... náluk évente 2x leellik a macska, ilyenkor meg jön a kegyes eutanázia, most erre mit mondjak?? szóljak be nekik, hogy ez aljas dolog? nem tehetem! mert ők falun laknak, és azt mondják, hogy ez csak macska! ennyi... szerinted hány ilyen van? jobb nem belegondolni!

karácsonyi vacsoránál a nagypapa csontot akart adni a kutyámnak, mire mondtam, hogy nem szabad, mert túl vékony a bélfala... erre kiselőadást tartott, cifra káromkodások közepette, hogy ez csak egy kutya.... ja, valóban, ez csak egy yorki, mit tud ő róla??? még a talpam is ökölbe rándult, de nyeltem jó nagyot és szó nélkül hagytam. Párommal azóta is kerüljük az ilyen szitukat...

2010. ápr. 22. 08:40
 12/37 anonim ***** válasza:
51%

Hát igen ,egy olyan kérdéshez h "mivel etetem a kutyámat" beírtam , h Dog Chow és HappyDog meg házikoszt.Jöttek egyből a válaszok h a DogChow milyen sz@r tele van szinezékkel meg egészségtelen a kutyának csak mert a válaszoló raxalt ad a kutyájának....

Sztem túl sok az okos ember itt Mo-on , vagyis inkább túl sokan hiszik azt magukról h milyen okosak.

A másik dolog h valaki feltesz 1 olyan kérdést , amire azt várja h pozitív válaszokat kap , erre nem azt kapja amire számít és fel van háborodva h a válaszolók a hülyék , meg megmagyarázza a rosszat.

2010. ápr. 22. 08:45
 13/37 anonim ***** válasza:
51%
Orijenes vagyok. Háát nem tudom mi a különbség a falu meg a város köztt ahol én lakom. Nagy kert van, csirkék, libák, kacsák, macskák járkálnak minden felé stb... De egyrészt a macska bent eszik az előszobában, a kutya meg a kennelben ahova sosem megy be a macska pedig szeretik egymást, meg sosem hagyok előtte kaját, ja és a kutya rendre utasítja ha másik állat a tányérjába akar menni. Szóval mi meg tudjuk oldani de azt nem mondtad hogy nem rólad van szó hanem rokonokról ha jól értem.
2010. ápr. 22. 08:51
 14/37 anonim ***** válasza:
62%

én meg nem is ismerem ezeket a tápokat, jórészükről még nem is hallottam, na bumm. (félre ne értsétek, a kutya kap enni :D)

a kutyám köszöni jól van, talán a földkeregség legvidámabb és legboldogabb kutyusa. szeretjük, imádjuk, sokat játszunk vele, mindenki az ő igényeit figyeli.

ilyen emberek akikről beszéltél mindenhol vannak, nem kell velük foglalkozni.

2010. ápr. 22. 08:59
 15/37 anonim ***** válasza:
43%
Én nem bánom ki hogy eteti, gondozza az állatait. De azért ne ti beszéljetek már úgy mintha mi lennénk a rosszak és ti csinálnátok jól. "Lehet saját ízlés szerint víz nélkül tartani a halat is de azért mindenki tudja hogy a legjobb neki vízzel." Lehet tejjel etetni őket, meg rossz kajával, meg hagyni őket elleni meg stb, de azért valljuk be igenis az a jobb ha nem isznak tejet (mert pl egy macskán hol látod ha baja van? nem hiszem hogy kiturkálod az ürülékét...) ha minőségi ételt esznek stb... És nem az a mérce hogy há kenyérhéjon is már 15 éve él és semmi baja... Nehogymár mi legyünk a rosszak mert próbálunk mindent megadni a kutyának! És közlöm hogy legtöbbünk nem milliomos, hanem a saját részéből spórolja ki! Ha valaki beszól az nem azt jeletni hogy amit csinál az rossz, pusztán az ember a hülye és annak semmi köze a jó táphoz meg ezekhez... A másik meg az hogy néha a kérdező is olyan butát kérdez hogy nem lehet megállni...
2010. ápr. 22. 09:13
 16/37 anonim ***** válasza:
1%
Igazad van, engem is megköveztek már, mert sarokba szorított a kutyám, és meg akart harapni, én meg megkötöttem 5 méteres láncra, csináltam neki kifutót, az óljába tettem pokrócot, víz, kaja van előtte. Hogy állatkínzó vagyok. Nem vagyok az, de inkább kötve legyen, minthogy a fél arcomat leharapja, vagy belemarjon a lábamba cukorbetegen. Elszoktam engedni, elviszem sétálni, ki a rétre. És nem érdekel mit írnak ide. Én tanácsot szerettem volna kérni, erre fel jól lehurrogtak, meg állatkinzónak tartottak.
2010. ápr. 22. 09:15
 17/37 anonim ***** válasza:
34%
Az még hagyján, hogy egyesek nagyon okosak, de nálam még azt is sikerült elérni, h. lelkiismeret- furdalásom legyen, amiért 5 kutyám van, így nem tudok premier tápot adni nekik. Az 5-ből 3 mentett, 1 kölyök, ő Dadot kap. De a többieknek sajnos nem tudunk márkásat venni, mindössze annyit tudunk tenni, hogy olyat veszünk, amiben nincs színezék meg ilyesmi. Plusz néha kapnak mellé husit. Nagyon életvidámak, és lekopogom, egészségesek. Mégis bogarat ültettek a fülembe, hogy ez így nem helyes, és már azt sem tudom, jól cselekedtem-e, hogy ennyi kutyát magamhoz vettem.
2010. ápr. 22. 09:17
 18/37 anonim ***** válasza:
19%
Nem állatkínzó vagy, hanem mazochista. Megtámad a kutyád és inkább tovább tartod? Nekem ez új.
2010. ápr. 22. 09:17
 19/37 anonim ***** válasza:
49%
Utolsó talán a felháborító az volt hogy nem Megelőzni és megoldani próbáltad a dolgot hanem csak eltusoltad azzal hogy elzárod. Ahol ilyet csinál a kutya ott bizony elég komoly hiba történt és ez nem sértésnek mondom, mert hát látod mi volt... Hidd el azzal nincs baj hogy bezárod a kutyád stb... Én versenyzek a kutyáimmal és mégis van nekik kenneljük és be is szoktam őket zárni amikor nem vagyok itthon vagy jön valaki! Kikötni csak azért nem kötöm mert kikopna a szőrük meg képesek lennének lerágni ha unatkoznak egy percig. :D
2010. ápr. 22. 09:19
 20/37 anonim ***** válasza:
56%
Mindenki annyi kutyát tartson amennyit el tud látni rendesen. Nálunk nem is lehet 3 kutyánál többet tartani engedély nélkül. Én is sajnálom a kutyákat de mindenkit nem lehet befogadni, mert a végén nem biztos hogy jobb lesz neki. Inkább legyen kevés kutyának jó dolga mint sok nélkülözzön.
2010. ápr. 22. 09:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!