Miért támadnak ilyen sokan ezen az oldalon?
Nemrég kezdtem el olvasgatni itt a kutya témakörben, és azt tapasztalom, hogy itt mindenki okosabb akar lenni a másiknál, illetve, ha valaki nem ad meg mindent a kutyának, akkor az már egy sz*r ember.
Pl: aki nem Acanával etet, hanem olcsó tápot ad a kutyának, akkor azt már megkövezik.
Egyáltalán tisztában sincsenek itt az emberek, hogy ma Mo-on sok kutyának ennél rosszabbak a körülményei. Olyat is látni, hogy egy kutya egy méteres lánchoz kötve éli le az életét.
Inkább becsülendő, hogyha valaki állatot tart, megadja neki a szeretet, eteti, foglalkozik vele, alapvető oltást megkapja. Valaki még saját magának/gyerekeinek sem tudja megvenni a minőségi drágább ételeket, nemhogy a kutyának. De szereti és gondozza. Az ilyen embert miért kell támadni? Inkább dobja ki az úton szegény jószágot?
na látod, erről beszéltem, lehet Neked ez normális, a többi 100nak meg nem... ha előre látod, hogy ez kiveri a biztosítékot, akkor ne írd be... nem mellesleg egyszer majd így is megbolondul, mert mint tudjuk a láncon tartott kutyák a legkiszámíthatatlanabbak... majd gondolok Rád, amikor hallom a tévében rádióban, hogy megint gazdájára támadt egy kutya...
Sok sikert! :)
09.31-es nem gondolod, hogy nem vagyok hülye és a tápváltás egy hetes procedúra volt? 9:1, 8:2 arányban, így tovább ...
Acanás fórumokon nagyon sokan írják, hogy hasmenéses lett a kutyájuk, úgyhogy ez nem újdonság.
Lehet isteníteni, de honnan tudod miből van? mert ráírják? wow
nem minden kutyának jó az Acana.
Már nem azért de az ilyenekért jó hogy leszólnak! És én is elmondom: FOGD FEL olyan nincs hogy tökéletes a kutya meg a kapcsolatod vele és egyszer csak bekattan és meg akar ölni. ILYEN NINCS! Annak van előzménye, azt a kutyát nem jól nevelték stb stb! És ez akkor is így van ha más véleményed. Legfeljebb nem vetted észre... 3 éves? Az pont felnőttkor. Mit vársz majd kölyökkorban fog pattigni neked?
Amúgy meg kutyát nem azért kell tartani mert jó házőrző (mert gondolnak egyet és két perc alatt elteszik láb alól akármilyen jó), manapság a kutya társ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!