Megharapott a menhelyen egy kutya (? )
Lementem a menhelyre kutyát sétáltatni és kiadtak egy olyan kutyát nekem aki nem akart kijönni meg nem ismerte a pórázt és mondták hogy huzzam és jönni fog. Nemakart jönni elfeküdt meg rángatta a pórázt és beletekeredett. Ki akartak bogozni megsimiztem h megnyugodjon picit erre megharapott:(
És megkaptam h rosszul nyúltam hozzá és azért kapott meg:$
Ilyenkor mit tudok csinálni?
ElQször is menj el orvoshoz!
Másodszor itt igenis a menhelyesek hibáztak! Gondolkodjatok már el!
Előző vagyok.
Én is jártam sétáltatni, nem rendes ott dolgozó önkéntesnek, hanem CSAK sétáltatni (mást nem is bíztak volna ránk 16-17 évesekre). Szerintem a kérdező is csak erre gondolt és max 17 éves lehet (ha nem akkor bocs).
Ahova én jártam, ott CSAK olyan kutyát adtak a ilyen sétáltatós önkéntesek kezébe, akiket már jól ismertek és ha szépen sétálni nem is tudtak, de ismerték már valamennyire a pórázt.
Másrészt meg először ment oda a kérdező! Azért gondolhatták volna, hogy nem biztos, hogy kutya szakértő, és elmagyarázhatták volna neki röviden a dolgokat. Pl. amikor nekem olyan kutyát adtak, aki nem szereti a bicikliseket, mondták előtte, hogy ha jönne, akkor fogjam rövidebbre, stb.
Megértem, hogy a menhelyen dolgozók, nem kapnak ezért se külön fizetést, hogy kezdőket "tanítanak be", de azért ne fogjuk már szerencsétlen kérdezőre, aki segíteni akart menni!
Én is ismertem olyan embert is ott a menhelyen, akinek mintha teher lett volna, hogy megyünk önkénteskedni... De persze a többség nem ilyen volt.
Kérdező, ez ne riasszon el, menjél ugyan úgy önkénteskedni, ha akarsz, csak mond meg nekik, hogy nem értesz annyira a kutyákhoz, és legyenek szívesek olyan kutyát adni neked, ami kicsit könnyebben kezelhető.
Ha meg még egyszer előfordul ilyen vagy más gond, akkor keres inkább valami másik menhelyet, ha tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!