Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megharapott a menhelyen egy...

Megharapott a menhelyen egy kutya (? )

Figyelt kérdés

Lementem a menhelyre kutyát sétáltatni és kiadtak egy olyan kutyát nekem aki nem akart kijönni meg nem ismerte a pórázt és mondták hogy huzzam és jönni fog. Nemakart jönni elfeküdt meg rángatta a pórázt és beletekeredett. Ki akartak bogozni megsimiztem h megnyugodjon picit erre megharapott:(

És megkaptam h rosszul nyúltam hozzá és azért kapott meg:$

Ilyenkor mit tudok csinálni?

2016. aug. 24. 16:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Jovan bocs h elek ak inkabb nem megxek le lekozeleb mer hulye vagxok hozza azt ennyi koszi a valszokat
2016. aug. 24. 19:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Itt a menhely hibázott. Egy jó menhelyen az önkénteseket nem veszélyeztetik, szelíd, pórázt már ismerő kutyát adnak ki sétáltatásra. Ilyen pl. a csömöri menhely, a bp.-i Noé, a bp.-i és a fehérvári Herosz, a gyömrői Árvácskák. A nehéz eseteket rehabilitálja olyan szakember, aki ért hozzá.
2016. aug. 24. 20:52
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

ElQször is menj el orvoshoz!

Másodszor itt igenis a menhelyesek hibáztak! Gondolkodjatok már el!

2016. aug. 25. 02:52
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

Én is jártam sétáltatni, nem rendes ott dolgozó önkéntesnek, hanem CSAK sétáltatni (mást nem is bíztak volna ránk 16-17 évesekre). Szerintem a kérdező is csak erre gondolt és max 17 éves lehet (ha nem akkor bocs).

Ahova én jártam, ott CSAK olyan kutyát adtak a ilyen sétáltatós önkéntesek kezébe, akiket már jól ismertek és ha szépen sétálni nem is tudtak, de ismerték már valamennyire a pórázt.

Másrészt meg először ment oda a kérdező! Azért gondolhatták volna, hogy nem biztos, hogy kutya szakértő, és elmagyarázhatták volna neki röviden a dolgokat. Pl. amikor nekem olyan kutyát adtak, aki nem szereti a bicikliseket, mondták előtte, hogy ha jönne, akkor fogjam rövidebbre, stb.

Megértem, hogy a menhelyen dolgozók, nem kapnak ezért se külön fizetést, hogy kezdőket "tanítanak be", de azért ne fogjuk már szerencsétlen kérdezőre, aki segíteni akart menni!

Én is ismertem olyan embert is ott a menhelyen, akinek mintha teher lett volna, hogy megyünk önkénteskedni... De persze a többség nem ilyen volt.

Kérdező, ez ne riasszon el, menjél ugyan úgy önkénteskedni, ha akarsz, csak mond meg nekik, hogy nem értesz annyira a kutyákhoz, és legyenek szívesek olyan kutyát adni neked, ami kicsit könnyebben kezelhető.

Ha meg még egyszer előfordul ilyen vagy más gond, akkor keres inkább valami másik menhelyet, ha tudsz.

2016. aug. 25. 12:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm amugy 15 vagyok. Hat nemrudom mar felek lemenni legkozelebb ha veletlen elszakitja a porazt (ha lehet ilyen) akkor mi lesz feljelentenek mert futni hagytam a kutyat:$
2016. aug. 25. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!