Megharapott a menhelyen egy kutya (? )
Lementem a menhelyre kutyát sétáltatni és kiadtak egy olyan kutyát nekem aki nem akart kijönni meg nem ismerte a pórázt és mondták hogy huzzam és jönni fog. Nemakart jönni elfeküdt meg rángatta a pórázt és beletekeredett. Ki akartak bogozni megsimiztem h megnyugodjon picit erre megharapott:(
És megkaptam h rosszul nyúltam hozzá és azért kapott meg:$
Ilyenkor mit tudok csinálni?
Feszült,ideges kutyás NEM SIMOGATUNK.
A kutyák testbeszédével tisztában kéne lenned,meg hogy mire hogy reagálj,főleg ha menhelyi kutyákkal akarsz foglalkozni akik lelkileg sérültek,sokuk nem szocializált.
Semmit nem tudsz csinálni ha mély a seb orvos,tetanusz,fertőtlenítés.
Igazuk van, ja bocs, igen tényleg ki kell adniuk olyan kutyát amelyik harapós és nem bír sétálni pórázon !!
Menjetek a p....csaba !!!
Most ez vagy kamukérdés, vagy te vagy nagyon naiv....
Mit hittél? Hogy a menhelyen olyan kutyák vannak, akik ismerik a pórázt tudnak sétálni, hisz előtte a gazdájuk is biztos megtanította nekik meg sokat sétáltak?
Egy félős kutya sok minden miatt lehet félős, pl azért mert az előző gazdája verte, tehát ha úgy nyúlnak hozzá, akkor félelmében igen, odakaphat.
Nem tudom mit beszéltél a gondozókkal, de ezeket el szokták mindig mondani, hogy mire figyelj a kutyánál. Bár nem értem miért nem kértél segítséget vagy miért nem szóltál, ha nem értesz a kutyákhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!