Meghalt a kutyamama szuleskor mit tegyek a kiskutyakal?
Figyelt kérdés
Mamanak van egy tacskoja mar 11 eves volt. Minden evben voltak neki kiskutyai de valoszinu mar az orekseg miadt halt meg. Csak hogy ep szult. Es itvan 6 ujjszulott kicsi tacsko kutya es nemtudom mittegyek veluk.
Eddig a mamam elasta oket de most igertunk a baratoknak is hogy nevejuk fel oket?
Tudod, elmész olyan... Tudod... Állatvédőkhöz. Vannak sok helyen... És aztán ott mondod el, hogy mi történt. Ők meg fogják tenni a szükséges lépéseket.
Engem egyébként nem érdekel, hogy ki utál.
Mellékesen, én is vidéki vagyok és túlzás, hogy komplett falukra jellemző. Itt legalábbis, ahol az állatvédők teszik a dolgukat nem.
Persze sok olyan van, aki nem ivartalanítja a kutyáját és a szukák minden tüzelésnél hozzák le az almot...
2016. aug. 19. 18:33
32/38 anonim válasza:
Állatvédő? Ne röhögtess... 50 kilométeres körzetben még menhely is csak 1 darab van. 90 férőhelyel
2016. aug. 19. 18:35
33/38 anonim válasza:
És már bocs, de egy önző pcs vagy. Ha a gyerekedet ééve eltemetnék is hallgatnál róla, nehogy megutáljanak?
2016. aug. 19. 18:35
34/38 anonim válasza:
Te miről beszélsz? Nincs gyerekem, sőt én magam is gyerek vagyok. Már miért lennék önző p_cs én nem csináltam semmit csak nem jelentgetem rakásra az embereket mert jobb dolgunk is van mint ilyesmivel foglalkozni. Azóta szerencsére elköltöztünk szóval semmi közünk az egészhez. A kutyánk ép egészséges oltott mindene megvan ami kellhet neki.... azért köszönöm :)
2016. aug. 19. 18:39
35/38 Malanana válasza:
én csak elfogadom azt a tényt hogy nem tudok 800 öreget lecsukatni emiatt, és nem igen vagyok képes minden második embert emiatt feljelenteni
városba nem tudtam egy nőt felnyomni állatvédőknek azért mert veri szét a kutyáját :D mert elküldtek a pics*ba videóval együtt :'D
szóval én tudom hogy a világot nem tudod megváltoztatni tehetsz jót ha tudsz ha tehetetlen vagy sajna el kell néha fogadni
2016. aug. 19. 19:01
36/38 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért a falusiakat kell állatkínzónak nevezni. Én is falusi vagyok, de nem bántottam még állatot és nem is fogok. Inkább elásom magam. Szerintem a városokban sokkal több állatkínzás történik mivel ott vannak olyan idióták akik bedrogozzák, vagy éppen kocsi után kötik a kutyákat. Hát szép. És pont a falusiaknak kellene védeni azállatokatmivel mégiscsak abban nöttünk fel. És azt mondod, hogy nincs kedved kelentgetni a falu lakóit? Akkor biztos imádhatodd az állatokat ha nem teszel semmit. Emiatt a gozzáállás miatt nem történik változás az állatvédelemben. Mert mindenki az mondja : miért pont én tennék valamit ha megteheti más is?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!