Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meghalt a kutyamama szuleskor...

Meghalt a kutyamama szuleskor mit tegyek a kiskutyakal?

Figyelt kérdés

Mamanak van egy tacskoja mar 11 eves volt. Minden evben voltak neki kiskutyai de valoszinu mar az orekseg miadt halt meg. Csak hogy ep szult. Es itvan 6 ujjszulott kicsi tacsko kutya es nemtudom mittegyek veluk.

Eddig a mamam elasta oket de most igertunk a baratoknak is hogy nevejuk fel oket?

2016. aug. 18. 21:38
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem mamádnak ne legyen több kutyája. Nagyon nagy kínlódás ám minden évben szülnie. Mit szólnál ha minden évben ki kéne hordanod egy hatosikret, de utána a férjed elásná őket??? Nem tudom milyen fajta volt, szerintem keverék. Ha a barátok kiskutyát akarnak meg kell látogatni egy menhelyet.
2016. aug. 18. 22:23
 12/38 anonim ***** válasza:
98%
Undorító emberek vannak. Nem érdekel ha ezért letiltanak innen vagy bármi, mert ezt nem tudom szó nélkül hagyni. A mamád minden évben elásta élve a kiskutyákat, de most kellettek volna mert megígértétek a haveroknak. Nem tudom, hogy te hogy tudsz ezzel a tudattal élni, hogy a mamád élve eltemetett egy csomó kiskutyát. Remélem a mamád ezt kamatostul visszakapja, amit ezekkel a kölykökkel tett. Azt a szót, hogy ivartalanítás, azt nem ismered se te se a mamád? Egyáltalán miért lett elletve minden évben? Tényleg megérdemelnétek, hogy átéljétek azt a szenvedést amit azok a kiskutyák éreztek meg persze amit a nagy kutyus akinek minden évben miattatok kellett szenvednie ráadásul még a kölykök felnevelésének a lehetőségét is levettétek tőle, mivel ugye barbár módon kivégeztétek őket. Remélem egy kicsit azért elgondolkoztok. Az ilyen embert (persze még így se lehet nevezni)kezeltetni kellene és azt is aki erről tud és szó nélkül hagyja.
2016. aug. 18. 22:30
 13/38 anonim ***** válasza:
91%
Beteg állatok. Az öreganyádat kellett volna elásni a birodalmi lépegetőjével együtt!! Sz*rháziak...
2016. aug. 18. 22:38
 14/38 anonim ***** válasza:
97%
Teljes mértékben egyetértek az előttem válaszolóval.
2016. aug. 18. 22:43
 15/38 anonim ***** válasza:
97%

Istenkém... Hogy vagytok képesek így tükörbe nézni, nyugodtan aludni? Szerinted szerencsétlen kutyák mit éltek át?! Milyen érzés lehet úgy meghalni, hogy küzdesz az életedért, aztán szépen lassan megfulladsz a hideg föld alatt a sötétben? Meg milyen érzés lehet évente megszülnöd 6-7 gyereket, akiket utána elvesznek tőled és megölnek? Attól mert a kutya nem tud beszélni, szerinted neki ez nem szenvedés? Hogy vagytok képesek ezzel a tudattal élni?? Mamád anyádat is elásta volna, ha olyanja van??

Jajj istenkém, csak tűnjön már el a föld színéről ez a beteg nemzedék, akik hidegvérrel gyilkolnak...

2016. aug. 18. 22:59
 16/38 anonim ***** válasza:
97%

Elásta őket??? Úristen...

Titeket ássanak el, azt kívánom! Élve, hogy átéljétek ugyanazt, amit ők.

Egyébként, ha nem szenved minden évben a szüléssel, még simán élhetett volna 4-5 évet, egy 11 éves tacskó (termetű kutya) nem öreg annyira.

2016. aug. 18. 23:09
 17/38 anonim ***** válasza:
98%
Ja és azt remélem tudod, hogy bárki feljelenthet állatkínzásért titeket. Amiért nem csak egy kis bírságot kaphat nagymamád/te, hanem börtönbüntetés is.
2016. aug. 18. 23:11
 18/38 anonim ***** válasza:
77%

Remélem a primitív nagyanyád rákban hal meg hamarosan ott,ahol nincs fájdalomcsillapító.De mielőbb.

Egyébként parasztéknál ez bevált elintézési mód.

2016. aug. 18. 23:34
 19/38 anonim ***** válasza:
96%

engem is nagyon megdöbbentett így leírva.de sajnos így van,rengeteg ilyen ember van még kint odakint. főleg falun..

rengeteg megoldás lett volna.ha már sajnáltátok az ivartalanításra a pénzt,akkor nem kellett volna kan közelébe engedni. ha már mégis megtörtént a baj,akkor pedig hagyni,hogy felnevelje a kutyákat és elajándékozni. ez sem jó megoldás,de ha már hagytátok megszületni őket,akkor ezt kellett volna.

de tényleg nem értem,hogy miért nem hajlandóak az emberek ivartalanítani az állatjukat. ha nincs is rá pénz,akkor szépen félre kell tenni minden hónapban 1-2 ezret. kb fél év alatt összejön rá a pénz. és nem kellene hozzá nélkülözni. nekem ne mondja senki,hogy pont abba a havi 1-2 ezer forintba rokkan bele a családi kassza. és ez csak egyszeri költség,egyszer kellett volna ivartalanítani.

de már mindegy. kérdező remélem nem vagy olyan naiv,hogy azt hiszed "véletlenül" haltak meg a kiskutyák most is..

NE vigyél több állatot a nagyinak. tényleg ne..ha magához akar venni,ne engedd.

2016. aug. 19. 07:06
 20/38 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnalom, kerlek ne bansatok en nem tuttam semmit se tenni meg gyerek vagyok a szuleim meghaltak es a mamammal elek.

Azertis tettem fel ezt a kerdest hogy hatha van vmi mod h fel nevelhessem most en oket h ne keljen meghalniuk.

De mar mindegy.

Tudom h rosdzat tettunk nemakartam h igy legyrn es elnezest h igy felkavartalak titeket

2016. aug. 19. 07:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!