Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meghalt a kutyamama szuleskor...

Meghalt a kutyamama szuleskor mit tegyek a kiskutyakal?

Figyelt kérdés

Mamanak van egy tacskoja mar 11 eves volt. Minden evben voltak neki kiskutyai de valoszinu mar az orekseg miadt halt meg. Csak hogy ep szult. Es itvan 6 ujjszulott kicsi tacsko kutya es nemtudom mittegyek veluk.

Eddig a mamam elasta oket de most igertunk a baratoknak is hogy nevejuk fel oket?

2016. aug. 18. 21:38
1 2 3 4
 21/38 Malanana ***** válasza:
24%

Emberek ekkora felháborodást

senki se járt vidéken még?Minden második házban ha születik kismacska vagy kiskutya nyaktörés és hopp a zsákba a földalá...

Lehet lepontozni de falun legtöbb helyen pont letojják ha nem tudják elajándékozni vagy etetni akkor nyekk, és igen ez inkább a nyugdíjas korosztály szokása...

2016. aug. 19. 08:00
 22/38 anonim válasza:
37%

Úristen!

Ha van olyan ismerősötök akinek éppen vannak kiskutyái(mindegy milyen fajta) ő biztosan befogadja a kiskutyákat!

Sok szerencsét és még annyit hogy ez nagy felelőtlenség volt!

2016. aug. 19. 08:14
 23/38 anonim ***** válasza:
86%

Malanana, kár volt ilyen ostobaságot mondanod.

Persze, Indiában, falun pedig a lánygyerekeket fojtják meg, hagyják éhen halni vagy törik el a nyakukat. Ezen is minek kiakadni? Ott ez teljesen természetes! Vidék, így már minden megengedett!

Kutyát, macskát megölni állatkínzás! Ahogy egy kutyát így kizsákmányolni is az, hogy minden évben elletik! Hiába falu, hiába elmaradott, buta, műveletlen és felelőtlen emberek, de attól még nem állnak a törvények felett!

2016. aug. 19. 11:20
 24/38 anonim ***** válasza:
96%
Van még elő kölyök vagy mind meghalt?
2016. aug. 19. 12:05
 25/38 Malanana ***** válasza:
34%

én csak nem dugom homokba a fejemet hanem látom mi folyik körülöttünk emberek között

elnézést hogy az igazságot levázoltam, bárhová mész faluba ha el maradott ha nem mindehol lesz olyan hogy nem ivartalanított macska kutya ellik és eltűnnek a kölykök

nem csak belföldön van így hanem Szlovákiában szintén előfordul pedig van 2 állatorvos a faluban

sőt még ausztriai határban is pedig jóval fejlettebbek a környékek

2016. aug. 19. 17:07
 26/38 anonim ***** válasza:
52%
Szerbiában is ugyan ez megy. Én nem mondom hogy helyes de sajnos nincs mit tenni falun ez olyan természetes mint levegőt venni :( Az én családomban is ez ment szerencsére engem ha kényszerítenének sem csinálnám. A szüleim is ilyenek voltak de azóta "megneveltem" őket ezen a téren. A mostani kutyánkat legalább beoltattuk... Az előzőek nem voltak soha oltatva még veszettség ellen sem. És ez mind természetes falunk. ugyan ki lehet rá akadni...lehet szitkozódni de ez öröklődik tovább habár lehetséges hogy egy idő után csökken lesz ez a barbárság. Anno a nj-kutyánknak is voltak kölykei habár azt maga ásta el őket. a mamám és az anyám a kiscicákkal csinálta ezt.... habár mikor nagyobbak lettünk akkor már nem...inkább megmaradtak és elajándékoztuk őket. Engem is szidhattok de szerintem a szüleim és a nagymamám tettei nem az én bűnöm én soha nem fogok ilyet csinálni. Szóval csak annyi hogy ez ellen nincs mit tenni akármilyen hihetetlen ez falun normális...
2016. aug. 19. 17:26
 27/38 Malanana ***** válasza:
41%

Ezt magyarázom városban élő létemre :D sajna nem lehet minden ellen tenni nem lehet világot megváltani

sajnálom én is de ez így folyik máshun is...

Csak ne dugjátok homokba a fejeteket

2016. aug. 19. 17:30
 28/38 anonim ***** válasza:
72%

Ezért kell ez ellen harcolni, feljelenteni az ilyet.

Tudod, aki ilyet tesz, az maga is csak egy állat (bár lehet ez sértő az állatok számára...). De ha többi ilyen állat azt látja, hogy a "Mariska néni a faluban 2 évig börtönben ül, mert megölte a kiskutyákat, akkor a többi lévén önző szörnyeteg, nemfog ilyet tenni. Mert nem akar börtönbe menni. Inkább elviszi a kutyáját ivartalanítani.

Éppen te vagy az, aki homokba dugná a fejét... Vagyis úgy tenne, mintha...

2016. aug. 19. 18:21
 29/38 anonim ***** válasza:
0%
És szerinted érdekel is bárkit? Ha feljelentenénk őket max kiröhögnének a rendőrségen vagy az öbkormányzatnál vagy mit tudom én hol. A másik hogy jelentsük fel a koplett falut vagy várost? na ne akarjunk már lehetetlent...nem sértésnek mondom de a városban élők akik csak képről láttak még ilyen falusi állatkínzást nem is igazán tudják felfogni ezt. Ez ellen SEMMIT nem lehet tenni. És ha nem akarod hogy kiutáljanak az ORSZÁGBÓL! akkor kussban maradsz és nem csinálsz semmit... úgy megy ez. Én tudom hogy fáj az igazság de ez van. ha nem tetszik menny el egy faluba és jelentgesd fel az embereket...
2016. aug. 19. 18:27
 30/38 anonim ***** válasza:
0%
Ja és félre értés ne essék nem védem őket sőt nagyon ellenzem ezt de én nem tudok mit tenni.. én tűröm elviselem viszont ha NEKED nem tetszik annyira akkor miért NEKEM kellene elcsesznem az életem és megutáltatnom magam?
2016. aug. 19. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!