Feljelenthetem a szomszédom, ha a kutyámat folyton elkergeti?
Figyelt kérdés
Kutyasíppal, vagy valami hasonlóval folyton elkergeti, és mikor a kutyám közel megy az övéhez, folyton a zsebébe nyúl, mire a kutyám elszalad. De messzire, a mamám telefonált, hogy megtalálta. Az ő kutyája pórázon van, az enyém nincs, de nem bánt senkit. Most vettem egy rottweilert, remélem már komolyan veszi, hogy ez az elkergetés nem szórakozás... :S2010. ápr. 19. 18:46
21/23 anonim válasza:
A kutyának csak az szabad megszagolni aki megengedi neki. Senkihez nem engedhetjük csak úgy oda! Értsd már meg! Te hol élsz? Együttélés szabályaiból te semmit nem tanultál? Ne csodálkozz ha egyszer a tudatlanságod és a makacsságod miatt baja esik a kutyádnak, és igaza is lesz annak a másik embernek. Én kutyás vagyok, de senkihez nem engedem oda csak úgy a kutyám, és azt sem akarom hogy hozzám másik odajöjjön. Sok természetes dolog van amit a kutya ma már nem csinál. PL miért eteted? Az nem természetes. Ha a kutya bekerül az emberi környezetbe akkor ahhoz alkalmazkodjon. És szegény kutyád alkalmazkodna is ha megtanítanád....
22/23 anonim válasza:
Kutyara porazt!Nekem most nem kutyam van,hanem gyerekeim,akik felnek a kutyaktol.Idegbajt kapok azoktol,akik poraz nelkul hagyjak rohangalni a kutyajukat,mert " ugysem bant",a gyerekemre meg sikitofrasz jon,ha hirtelen osszetalakozik eggyel.Mikor kutyam volt,lakott teruleten mindig porazon setaltattam,vagy lab mellett,mert barmikor johet valaki,aki esetleg fel tole,hiszen o nem tudja,hogy nem bant..kutyafuttatoban aztan el lehet engedni.
23/23 anonim válasza:
Szerintem a kérdező egy ostoba 12 éves kiscsaj, hogy nem lehet felfogni hogy a kutyára kell póráz???
Én se szeretem ha az én kutyámhoz odaengednek ápolatlan korcsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!