Elvetendő ötlet, hogy szeretnék kiskutyákat a kutyámtól, mert meg akarok tartani egyet belőle?
Az egyszeri alomban lesz mondjuk 6 kiskutya.
Aztán azoknak a gazdái is szeretnének kiskutyát, mert olyan aranyos. Lesz 6x6 kiskutya. Azoknak is lesz egy -két év múlva kölykük, az már 6x6x6 kiskutya.
Így telnek meg a menhelyek.
Felejtsd el az ötletet és inkább fogadj örökbe menhelyről egyet.
Csináltasd meg a szemszűtést és akkor mehet a dolog lelkiismeretfurdalás nélkül!
Ha tényleg jó a kutyád a tenyésztője tuti örülni fog,hogy az ő neve alatt szeretnéd lehozni az almot és ha tud biztosan segít eladni a kicsiket.
Bordernél nem 6 kölyök a várható alom szám... inkább 8-11 között... :D
Szerintem a tenyésztővel beszéld meg.
És munka vagy show típusú bordered van?
Szerintem is vágj bele,mert a colliek nagyon nemes természetű kutyák és szerintem nálad jó helyen lesz a kölyökkutya!DE a szemszűrés fontos...
Sok sikert!
Szerintem most kivételesen ez egy olyan kérdező, akit nem kellene lehurrogni....
Szerintem beszéld meg a kutyus tenyésztőjével, Ő biztosan segít, hogy meglegyen minden szűrése, szemléje, vizsgája és segít kiválasztani a legmegfelelőbb kant!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!