Miért kell leszólni a "szaporítókat"?
Figyelt kérdés
Minek meg venni egy kutyát 100-200-300.000Ft-ért ha ugyanaz meg van 40-50.000ért?!Ugyanazt tudja attól még hogy"csak fajtajellegu keverék"!Nekünk is volt egy magyar vizslánk(szomszèdtól kaptuk nem törzskönyves anyától,apától)semmi baja nem volt az égegyadta világon,egészséges,játékos,szép kutya volt.2* ellet szintén nagyon egészséges és szép kölyköket,15 évet élt,pedig nem tenyész kutya volt....Családi kedvencnek miért nem jó a szaporított kutya,nem beteg attól feltétlenül,és érdekes módon nem csak én voltam szerencsés mert nem egy beteg kutya lett,hanem a környezetemben vagy 5-6 szaporítós kutya..Attól hogy nem egy méregdrága kutya,attól miért nem lehet teljes értkū??!!!#kutya #tökéletes szaporítós
2016. márc. 29. 14:29
51/51 anonim válasza:
Átnéztem a válaszokat. Itt egy ember adott neked igazat, ő irt vagy 3 választ. Gratulálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!