Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kisgyerek mellé milyen nagytes...

Kisgyerek mellé milyen nagytestű kutyát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Kisgyerek mellé milyen nagytestű kutyát ajánlanátok? Angol esetleg nápolyi masztiff? Fontos, hogy rövidszörű, olyan punnyadós kutya legyen akinek nem gond a napi 2x fél óra séta és a többit lakásban tölti, természetese velünk, ezért kellene nyugodtabb kutya. Heti egyszer túrázni is vinnénk és rendszeresen foglalkoznánk vele.

2016. márc. 6. 18:07
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Itt senki nem akar neked rosszat, de nem biztos, hogy úgy lesz ahhoz elképzelted: tudok én is olyan családról, aki majdnem "belezakkant" a gyereknevelésbe, mert olyan nehéz természetű gyereket fogott ki. (Nem tudják senkire bízni a gyereket, mert egyszerűen senkinél nem marad meg, pedig tényleg mindent megpróbáltak, de én is rémes természetű gyerek voltam.) A saját kiskutyánk szintén nem volt egyszerű kölyökként, alig vártam, hogy felnőjön. Ha még betesznek mellé egy kisgyerek biztos a kettes elmén kötöttem volna ki.
2016. márc. 6. 22:07
 32/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) főként a két utolsónak. Ment a zöld kéz. A kutyusra talàn még várok pár évet.
2016. márc. 7. 07:46
 33/34 anonim ***** válasza:
Miért akarsz masztiffot gyerek mellé? Tudod hogy nyáladzik? Ami a kertben nem zavaró, viszont lakásban kellemetlen. Lakásba egyáltalán nem kell nagytestű kutya...nem tudod lefárasztani, rombolni fog, fellöki a gyereket,aztán szegèny egy menhelyen köt ki kétéves korára. Szerintem inkább gondold át még egyszer!
2016. ápr. 27. 13:18
 34/34 anonim ***** válasza:
Én inkább egy türelmesebb természetű kistestűt javasolnék. Vagy ami nagyobb az az uszkár. Nem vedlik, jó fej a gyerekkel és nagyon értelmes.
2016. ápr. 27. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!