Milyen kutyafajtát ajánlanátok lakásba ami közepes energia szintű, nagytestű és viszonylag kevés szőrt hullat?
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 16:08
1/26 I.Vanda válasza:
Bordeaux-i dog
egész nap elfekszik napi két kisebb séta elég neki:) mondjuk ő inkább alacsony energiaszintű
2/26 A kérdező kommentje:
Koszi a tippet! :) ő energiaszintre tenyleg jó fajta lenne csak ő az egesz lakásba csorgatná mindenhova a nyálát, én meg csak dobnám a hátasokat.
2016. jan. 2. 16:37
3/26 anonim válasza:
Óriás uszkár. Nem hullajtja a szőrét de azért neki van energiája de ha dobálsz neki botot azzal ő kifárad csak ne felejtsd el hogy egy nagyon intelligens kutyáról van szó akinek nagy mértékű agyi lefárasztás kell. Jó kutyázást.
4/26 I.Vanda válasza:
Amerikai bulldog, ír farkaskutya, mastiff-ok majdnem az összes jó lehet (nyál gond itt is lehet) :D
5/26 anonim válasza:
ha már ez a vonal akkor egy amstaff is jó lehet és még nem is nyáladzik :)
6/26 A kérdező kommentje:
amstafftól kicsit tartok. tudom nem szabadna de van bennem egy kis előítélet. van egy bichonom is és nem tudom, hogy nem lenne-e bennem mindig egy kis félsz mikor elmegyek.
2016. jan. 2. 18:50
7/26 anonim válasza:
nekem 4 kisgyerek mellett van egy kislány amstaffom. kb szobanyuszi. ne keverd a pittel természetre, bár a mai piteknél is sztem már gazdafüggő a viselkedés. a háznál élőket amúgy sem bántják csak idegen kutyákkal kell szocializálni max. nekem még azt sem kellett mert alapból játszik mindennel aki csak ránéz, legyen az kutya vagy ember.
8/26 anonim válasza:
persze ez csak egy ötlet volt. ha tartasz tőlük azt is megértem :)
9/26 A kérdező kommentje:
Jó ötlet amugy. Az a baj, hogy nekem a "rossz" kutyák tetszenének, pl német vizsla, dobermann, pointer
2016. jan. 2. 20:39
10/26 anonim válasza:
A német vizsla nagy mozgásigényű, illetve sajnos több agresszív, vagy csak szociálisan nem stabil német vizslát ismerek. Mindegyik hozzáértő gazdával rendelkezik, kutyaiskolába járnak, de alapból rossz a természetük. Persze vannak aranyosak is. Szerintem náluk jobb természetűek a magyar vizslák. A dobermann viszont nagyon jó, hűséges társ és házörző, csak egy tapasztalt, következetes, erőskezű gazdi kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!