Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » El akarom adni a kutyámat!...

El akarom adni a kutyámat! Tudtok olyan oldalat, ahol a megfelelő emberek néznék meg? Nem akarok, hogy rossz helyre menjen.

Figyelt kérdés
Nem ilyen oldalra gondolok mint az expressz.hu-n, ott általában olyan emberek fordulnak meg akik nem gondolkodnak el rendesen az állattartásról.... általánosítva értem, biztos van aki normális.
2010. márc. 29. 19:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek a segítséget :)
2010. márc. 29. 20:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Én a teknősömet adtam el anno...

Az iwiwen hírdettem meg, így láthattam ki veszi meg, sőt előtte hosszabban leveleztem vele, megírtam neki, hogyan gondozza, mit szeret enni stb. Egyszóval bebiztosítottam az állatka sorsát amennyire csak tudtam. Te is tedd ezt!

Jobbulást!

2010. márc. 29. 20:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Cairn terriert én is szeretnék egyszer:)

Sztem a kutyaújságban hirdesd meg, azt főleg igazi felelős kutyások olvassák. Ezt a fajtát meg aki igazán szereti még az is lehet h tenyésztő segít neked a gazdikeresésben. Sok sikert hozzá!

2010. márc. 30. 10:33
 14/14 Akiteki ***** válasza:

Szerintem keress a neten tenyésztőt és fordulj hozzá a kéréssel. Mindenkinek akad olyan vevőjelöltje, akinek szívesen adna kutyát, de az illetőnek nincs elég pénze.

Meg aztán egy tenyésztő oldalát inkább azok nézik, akik erre a fajtára vágynak, ha valaki hajlandó feltenni, meghirdetni, jó eséllyel talál megfelelő gazdit.

2010. márc. 30. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!