Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha rossz nevelést kaptam,...

Ha rossz nevelést kaptam, nincs megfelelő apaképem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=ZJKmzOzGSTE&feature=related

Olyan srác vagyok, mint amit itt leírnak. + nincs rendes apaképem stb..

Hogyan változtassak ezen tudatosan?

Kösz a segítséget.

19/F

2011. aug. 2. 03:29
 1/4 A kérdező kommentje:

Ez vagyok én, egy önző anya, önző gyereke, aki az apját sose ismerte, és akinek az apja (akire hasonlítok) az önsajnálaton kívül mást nem tesz semmiért, kifogásokat keres, mástól várja el a megoldást anélkül, hogy tenne bármit is érte. Gyáva kimondani azt, amit gondol és gyáva megtenni olyan lépéseket amikből konfliktusok születhetnek. Csak rágódik, őrlődik ezen, de sosem tesz semmit, mert fél a következményektől. Amúgy a szüleim elváltak 9 éves koromban. Teljesen olyan, mint ahogy Csernus leírta.

A 04-dik videóban pedig leírja az apámat, ill az anyám új férjét, akivel 10éves korom óta van.

2011. aug. 2. 03:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha te úgy érzed,hogy szeretnél változtatni magadon,akkor vágj bele!

Kockáztasd meg,kimondani azt amit-ahogy gondolsz,akarsz!

Válasz egy apaképet magadnak!Milyen egy jó apa számodra?Legyen az a célod,hogy olyanná légy mire magad is apává válsz!

Sok beszédnek sok az alja!

Ezt a sok gagyi szöveget meg ne vedd magadra!Hidd el okoskodás nem tudás ahogy meghalgattam!

2011. aug. 2. 05:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Filmekből, regényekből is sokat tanulhatsz. PL: Danielle Steal: Apu c. könyve. Negatív példa is példa: Danielle Steal: Szerelmem Hopllywood. És még jó vagy rossz példa, nem tudom, ugyanez az írónő: Szárnyak c. könyve.
2011. aug. 2. 10:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Szeretnék neked mesélni egy történetet. 11 éves koromban meghalt az édesanyám majd ezt követően 1 év múlva az édesapámat is elvesztettem. Testvérem sose volt. Hosszú történet, de a lényeg, hogy a megmaradt rokonaimtól szándékosan eltávolított az a nő akihez kerültem. Sajnos csak sok év múlva döbbentem rá, hogy merő önérdek és önzés motiválta a hölgyet. Előttem semmilyen kép nincs se anyai,se apai, se nagyszülős, se semmilyen. De nem ez határoz meg egy embert hidd el nekem. Neked kell tudni, hogy mire akarod vinni az életben, hogy milyen ember akarsz lenni. Ha másképp nem megy írj egy listát a neked tetsző tulajdonságokról, a vágyaidról és küzd értük. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, de csak és kizárólag rajtad múlik, hogy mi lesz belőled. Az út hosszú és rögös lesz de ha látod a célt menni fog csak bízz magadban és legyen elég erőd véghez vinni amit eltervezel! Legyen az családban betöltött szerep, karrier, baráti kör, iskolai végzettség...
2011. aug. 2. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!