Ha rossz nevelést kaptam, nincs megfelelő apaképem, mit tegyek?
http://www.youtube.com/watch?v=ZJKmzOzGSTE&feature=related
Olyan srác vagyok, mint amit itt leírnak. + nincs rendes apaképem stb..
Hogyan változtassak ezen tudatosan?
Kösz a segítséget.
19/F
Ez vagyok én, egy önző anya, önző gyereke, aki az apját sose ismerte, és akinek az apja (akire hasonlítok) az önsajnálaton kívül mást nem tesz semmiért, kifogásokat keres, mástól várja el a megoldást anélkül, hogy tenne bármit is érte. Gyáva kimondani azt, amit gondol és gyáva megtenni olyan lépéseket amikből konfliktusok születhetnek. Csak rágódik, őrlődik ezen, de sosem tesz semmit, mert fél a következményektől. Amúgy a szüleim elváltak 9 éves koromban. Teljesen olyan, mint ahogy Csernus leírta.
A 04-dik videóban pedig leírja az apámat, ill az anyám új férjét, akivel 10éves korom óta van.
Ha te úgy érzed,hogy szeretnél változtatni magadon,akkor vágj bele!
Kockáztasd meg,kimondani azt amit-ahogy gondolsz,akarsz!
Válasz egy apaképet magadnak!Milyen egy jó apa számodra?Legyen az a célod,hogy olyanná légy mire magad is apává válsz!
Sok beszédnek sok az alja!
Ezt a sok gagyi szöveget meg ne vedd magadra!Hidd el okoskodás nem tudás ahogy meghalgattam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!