Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » El akarom adni a kutyámat!...

El akarom adni a kutyámat! Tudtok olyan oldalat, ahol a megfelelő emberek néznék meg? Nem akarok, hogy rossz helyre menjen.

Figyelt kérdés
Nem ilyen oldalra gondolok mint az expressz.hu-n, ott általában olyan emberek fordulnak meg akik nem gondolkodnak el rendesen az állattartásról.... általánosítva értem, biztos van aki normális.
2010. márc. 29. 19:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Milyen kutya és miért akarod eladni?
2010. márc. 29. 19:35
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
Minek akarod eladni?
2010. márc. 29. 19:38
 3/14 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem add be egy menhelyre, vagy kérdezgesd a barátaidat, ismerőseidet :)

most jobb nem jutott eszembe.

2010. márc. 29. 19:39
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Tudod, az Express a legismertebb hírdetési felület. Bunkó emberek bárhol olvashatnak hírdetést. Neked kell kiszűrnöd, ki az, akinek tiszta szívvel eladod a kutyádat.
2010. márc. 29. 19:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért adja be menhelyre? Az a lehető legrosszabb alternatíva!És miért ne hirdethetné, akár az expresszen is?

Meg van egy csomó kifejezetten kutyákat hirdető oldal is. Hogy miért akarja eladni, az az ő dolga.És ne higgye senki, hogy nem böngészik a kutyát venni akarók ezeket az oldalakat.Miből gondoljátok azt, hogy aki apróhirdetés útján vesz kutyát, az nem lesz jó gazdi?

nyugodtan hirdesd meg, úgyis beszélsz és találkozol a leendő gazdival és ha nem szimpi vagy úgy gondolod, hogy nem lesz jó helye, nem kötelező oda adni.

2010. márc. 29. 19:51
 6/14 A kérdező kommentje:

Mondjuk igazatok van, nekem kell kiszűrnöm a jelentkezők közül az ideálisat.

Menhelyre biztos nem adnám, ahhoz túlságosan szeretem. és csak a kíváncsiskodók végett. Autóbalesetben deréktől lefelé lebénultam, van esély arra, hogy újra tudjak járni, csak az nagyon hosszú idő és a kutyával nem tudnék, hogy foglalkozni, mert a gyógyulásom nekem fontosabb, még ha önzően is hangzik. Nem drágáért akarom eladni, csak egy jelképes összegért, mert azért nem kevés pénzem van benne, de a legfontosabb, hogy jól megbecsüljék őt ahová adnám :)

2010. márc. 29. 20:11
 7/14 anonim ***** válasza:
Húú, sajnálom. Kitartást neked, és győzelmet! Igen, így érthető, így sem neked, sem a kutyusnak nem lenne jó, nem értené ő sem, h mi van. Milyen fajta a kutyus?
2010. márc. 29. 20:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Milyen fajta a kutya? Esetleg a fajtamentőket is meg lehet kérdezni. Ha van egy kis pénzed, érdemes lenne ivartalanítani, akkor biztos nem kerül szaporítók kezére. Ha meghirdeted, és érdeklődnek, akkor is mondjad, hogy ivartalan, így már az elején elkerülheted a szaporítókat, ennyi csel belefér (persze később valld be az igazat)!
2010. márc. 29. 20:16
 9/14 A kérdező kommentje:
A kutya 4 éves, és 9 hósan volt ivartalanítvam, egyébként meg cairn terrier.
2010. márc. 29. 20:18
 10/14 anonim ***** válasza:

Tudtommal nekik nincsen fajtamentésük, de esetleg más terriereseket megkérdezhetsz.

[link]

2010. márc. 29. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!