El akarom adni a kutyámat! Tudtok olyan oldalat, ahol a megfelelő emberek néznék meg? Nem akarok, hogy rossz helyre menjen.
Szerintem add be egy menhelyre, vagy kérdezgesd a barátaidat, ismerőseidet :)
most jobb nem jutott eszembe.
Miért adja be menhelyre? Az a lehető legrosszabb alternatíva!És miért ne hirdethetné, akár az expresszen is?
Meg van egy csomó kifejezetten kutyákat hirdető oldal is. Hogy miért akarja eladni, az az ő dolga.És ne higgye senki, hogy nem böngészik a kutyát venni akarók ezeket az oldalakat.Miből gondoljátok azt, hogy aki apróhirdetés útján vesz kutyát, az nem lesz jó gazdi?
nyugodtan hirdesd meg, úgyis beszélsz és találkozol a leendő gazdival és ha nem szimpi vagy úgy gondolod, hogy nem lesz jó helye, nem kötelező oda adni.
Mondjuk igazatok van, nekem kell kiszűrnöm a jelentkezők közül az ideálisat.
Menhelyre biztos nem adnám, ahhoz túlságosan szeretem. és csak a kíváncsiskodók végett. Autóbalesetben deréktől lefelé lebénultam, van esély arra, hogy újra tudjak járni, csak az nagyon hosszú idő és a kutyával nem tudnék, hogy foglalkozni, mert a gyógyulásom nekem fontosabb, még ha önzően is hangzik. Nem drágáért akarom eladni, csak egy jelképes összegért, mert azért nem kevés pénzem van benne, de a legfontosabb, hogy jól megbecsüljék őt ahová adnám :)
Tudtommal nekik nincsen fajtamentésük, de esetleg más terriereseket megkérdezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!