Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan szoktathatom le erről...

Hogyan szoktathatom le erről a szokásáról a kutyámat?

Figyelt kérdés

Állandóan előkerít valahonnan diókat(isten se tudja honnan),és megeszi.Jó,eddig nem gond,bár igaz,nem neki lett összeszedve.Na szóval: a teraszra is feljön velük,és tele van ilyen dióhéj darabkákkal a terasz.Az óljáról meg ne is beszéljünk.Egyik nap kitakarítottam,és vagy 4-5 lapátnyi dióhéjat takarítottam össze.

Köszi a válaszokat!

2010. márc. 24. 19:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

tegnap 19:57: igen,az enyém..nővérem szerint a családé,bár nem tudom,ki könyörgött,hogy tartsuk meg..na mind1..attól még nem csak nekem kell összetakarítani,közösen végezzük..

ma 08:12: sehol se tud kiszökni,nem akkora pöttöm :D..dió fánk van,az alól meg már mindenhonnan összeszedtük a diót..és most még nem igazán terem..a szomszédunkban ami közel van a fához,ott nem laknak

Köszi a válaszokat,ezt a rendetlen mókust meg majd helyre teszem xD..

2010. márc. 25. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!