Hogyan szoktathatom a kutyusomat a vízhez?
Üdv!
Ha magától nem megy bele - az előző válaszadó módszere nem módszer mivel nem működött neki (nem az volt a kérdés mi nem működik):
Minél előbb kell kezdeni (pl. babaúszás emberállatnál).
1 évesen magától ha eddig nem ment nem is, fog maximum amíg leér a lába.
Bill (németjuhász 1991-1997) 2 hónapos korában került hozzám, 1 szobában feküdtünk. Az első nyarán elvittem 1 tóhoz,(Ostoros) beúsztam és jött utánam. Imádta, minden nyáron hosszában úszkáltuk át a tavat. Csak jó úszóknak ajánlott, tilos táblára vigyázni (le kell venni).VESZÉLYES
Rex (ír szetter kb.2001) Kóborlás... után került hozzám kb. 1 évesen.
Beúsztam a tó közepéig, ő meg körbefutkározta.
Rátettem a pórázt, behúztam a közepéig, elengedtem és kiszálguldott a partra. Azóta kitették a tilos táblát a tóra, lőnek is. Másik tónál (Felsőtárkány) belemegy magától (sefadobássesemmi) télen is.
Boldizsár (vizsla-labrador 2006) kóborlás közben találtuk a nem lövöldözős tónál. Behúzni nem volt alkalmam (itt csak emberre lőnek), leértalábáig bement a kolbászé.
Másik tónál (Noszvaj) bedobtam a vizibicigliből, kiúszott, utána kihozta a bedobott faágat is.
A csodálatos kutyadoki Cesar Millan szépen lassan türelmesen befelé lefelé szünetet hagyva amíg megnyukszik az eb vitte a medencébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!