Hogyan szoktathatom le erről a szokásáról a kutyámat?
Állandóan előkerít valahonnan diókat(isten se tudja honnan),és megeszi.Jó,eddig nem gond,bár igaz,nem neki lett összeszedve.Na szóval: a teraszra is feljön velük,és tele van ilyen dióhéj darabkákkal a terasz.Az óljáról meg ne is beszéljünk.Egyik nap kitakarítottam,és vagy 4-5 lapátnyi dióhéjat takarítottam össze.
Köszi a válaszokat!
jajj ez olyan aranyos :)
Háth hogyha kitud menni a szomszédhoz/utcára akkor azt csináld meg , vagy ha nem tudsz rólakeresd meg :D mert magától nem szedi elő
ez nagyon cuki lehet :D
nem tud kimenni.a kertbe tud mostanában bemenni,de ott egy szemet se látok.
és igen,aranyos,főleg ha nem nekem kell összetakarítani xD
mégis kinek kellene összetakarítani? a te kutyád!
ne engedd olyan helyre ahol ennyi dió van!
A kutyád elöző életében egy mókus lehetett:DD Még nem is hallottam ilyenről,hogy egy kutya ennyire szeretné a diót:)
Valójában sehogy nem tudod leszoktatni,csak úgy ha megtalálod a "forrást" ahonnan hozza a diót és azt valahogy megszünteted..,jobb ötletem nincs.
eeeegyemmeg :) az én kutyám a gesztenyéért van oda:) a Tiéd született mókinca 8)
ötletem nekem sincs sajnos, ha ennyire szereti a diót, szerintem az orrára koppintás sem használ.
türelem:)vagy figyeld ki, és mikor viszi a teraszra vagy látod h csempészi be a házikójába, akkor mondd neki h nem szabad!
sok sikert:)
1, Nézd át a kerítést végig a teleken , mert valahogy kiszökik
2, Közelben valamelyik szomszédod a padláson biztos tart diót, odamegy dézsmálni (mivel nem mostanában érik a dió).
Ekkora mennyiséget összeszedni nem egy-két nap. Én javaslom szerezz be diót, és azzal jutalmazd a kutyust (ha már annyira szereti).
Az én kutyám is ezt csinálja. :) Csak nekünk van egy diófa az udvaron, mikor elkezd lepotyogni a dió, akkor hordja szét, és eszi meg. Nem tudtam róla leszoktatni, ha szereti, hát egye. Marad elég nekünk is. :)
Egyébként, úgy is találhatja a diót, ha kapar, én is láttam, hogy a szomszéd ott talált, mert a patkány járat ott volt a föld alatt, és oda gyűjtötte. Meglepődtem, nem is tudtam, hogy a föld alatt is közlekedik. Pláne, hogy írtózom tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!