Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tehetek, ha szomszédom...

Mit tehetek, ha szomszédom megmérgezte a kutyámat, és semmi bizonyítékom nincs rá?

Figyelt kérdés
A kutyám elég nagy kínok közt halt meg, és a család kedvence volt. Mind 1 nemnormális szomszéd miatt aki avval fenyegetőzik h ha átmegy a macskám az udvarra azt is megmérgezi. De erre nincs semmi bizonyítékom, és mindig csak akkor mond ilyeneket ha más nem hallja, szóval még tanum sincs rá. Mit tudnék tenni ellene? légyszíves segítsetek!
2010. márc. 24. 14:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%
Vedd fel a beszélgetéseteket diktafonra, vagy telefonon is vannak ilyen funkciók, utána pedig tegyél feljelentést. Valahogy szedd ki belőle, hogy ő volt, de ne "látványosan". A lényeg, hogy kimondja. Talán akkor állatkínzásért indulhat eljárás ellene.
2010. márc. 24. 15:06
 12/23 anonim ***** válasza:
33%

"A rendőrség ilyenkor nulla"

Úgy őszintén mit tud a rendőrség tenni bizonyíték nélkül?

2010. márc. 24. 15:10
 13/23 anonim ***** válasza:
90%
Feljelentés. Másik/új kutya megnevelése. Kerítés átláthatatlanná tétele. Macska a házba. Fenyegetés felvétele magnóra.
2010. márc. 24. 15:14
 14/23 anonim ***** válasza:
78%

Egyik este, vagy amikor ilyen kijelentést tesz éppen, és senki sem látja ahogy írod, erős harisnyába beleraksz 4-5 termetes krumplit és addig vered a veséjét amíg vért nem hugyozik a mocsok.

Erről nem tud még látleletet sem vetetni mert ezzel a módszerrel nem lesz nyoma.

Nekem a párommal (nő) játszotta el ezt egy öregasszony, az árokból szedték össze 2 hétig volt a kórházban utánna, a rendőrök azt mondták ők nem láttak semmit...

2010. márc. 24. 15:17
 15/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, legszívesebben én is megverném. A kommentekből lejött h a rendőrség nagy ívben szarna rá, végülis erre voltam kíváncsi. Még1x-er köszönöm.
2010. márc. 24. 16:46
 16/23 anonim ***** válasza:
64%
Én is a verést támogatom! Az ilyen férgeket nem kell sajnálni! Ha te nem akarod bepiszkolni a kezed, akkor szólsz pár ismerősnek, aki megtenné. A lényeg, hogy tudja a szemét, hogy miért kapta!
2010. márc. 24. 16:51
 17/23 anonim ***** válasza:
16%
Érdekes, hogy minden szomszéd abnormális, akinek a csirkéjét megfogdossa kutyánk. Akkor is tetű, ha a blöki összeszarja a tulipánjait. Aztán ha kimúlik az eb, csak ő ölhette meg. Ha nincs bizonyítékod, jobb ha nem vádolod, mert rágalmazásért megreszelik a fenekedet!
2010. ápr. 5. 21:07
 18/23 anonim ***** válasza:
78%
tirpák vagy uccsó
2010. ápr. 5. 21:22
 19/23 anonim ***** válasza:

szia, nekem rottweilerem van, pont az ilyen állatkínzók ellen. :) (értem itt a szomszédodra) ezt a kérdést én írtam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__802883-feljel..

2010. ápr. 19. 18:56
 20/23 anonim ***** válasza:
22%
"Rágyújtanám a házat, az tuti. 5 kutyám van, nem éli túl, aki bántani meri őket." - írja egy barátunk. Volt egy másik kedves fiú, aki letirpákoz a véleményemért. Az ilyenek miatt mérgezik meg a kutyáitokat! Én sosem tennék ilyent, de miért vagyok azért tirpák, mert szóvá teszem, ha leszarja a tulipánomat a szomszéd blökije? Mi lenne, ha a bunkó kutyásra gyújtanák a házat? És most megint esni fog a %-om...
2010. ápr. 30. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!