Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Komondor vagy kuvasz? Melyikbő...

Komondor vagy kuvasz? Melyikből mennyi van kb? Melyiket érdemes kezdőként választani?

Figyelt kérdés
2008. szept. 12. 21:04
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

A komondor világállománya kb 5000 szerintem is a kuvaszt nem tudom annak szerintem valamivel több lehet.

Nekem most bolognese van és imádom. De amint lehet majd saját kutyám beszerzek egy komondort:)

A kuvasz is jó kutya csak elevenebb és dominánsabb egyik nap majdnem megharapott egy kuvasz és a környékünkön él még 2 példány akik kiváló területőrzők. De saját tapasztalatomból merem mondani: a szeretetben, de következetesen és határozottan felnevelt, jól szocializált, megfelelően táplált, verés és igaszságtalan fizikai keménység nélkül tanított kuvasz és komondor megbízható társ és megvesztegethtetlen területőrző kutya lesz.

De kezdőként inkább tényleg egy más fajta kutyát tarts szerintem mint pl egy magyar vizsla de aztán jöhet a kuvasz is ha az jobban tetszik:)

Remélem még aktuális volt a kérdésed, kellemes kutyázást a jövőben!

2009. nov. 1. 14:43
 32/33 A kérdező kommentje:
köszi,mindíg aktuális
2009. nov. 3. 19:10
 33/33 anonim válasza:
100%

Egyszerű a kérdésre a válasz.

Normális szülők normális gyermeke mellé kimondottan ajánlható egy normális tenyésztőtől vásárolt, jól szocializált komondor vagy kuvasz kölyök.

Hülye szülők buta gyermeke mellé, állatpiacon az autó csomagtartójából vásárolt komondorszerű vagy kuvasszerű fehér izé nem ajánlott.

2010. aug. 15. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!