A 4 hónapos bichon havanese kiskutyámat egyszerűen nem lehet otthon hagyni, zavarja a szomszédokat a nyüszitése, sírása. Maximum 3 órára megyek el. Választani kell elköltözünk vagy a kiskutyát elajándékozzuk. Mit tegyek?
Én ugyanebben a cipőben jártam.
Mindig amikor elmentem mondtam neki h sietek és h mindjárt itt vagyok. Ebből egy idő után rájön, hogy nem hagyod ott örökre és hogy vissza jössz. Nekem már egyáltalán meg se szólal, ha itt hagyom :)
Nálunk is ez van, most vakacióban egész nap vele vagyok, midnenhova viszem magammal, aztán sir mint az őrült akkoris ha csak kimegyel a wcre.Gondolom majd ha kezdődik az egyetem megszokja.
Jah probáld meg azt a 10 perces dolgot,tudod h nem veszed figyelembe mikor bejössz, nekem azt ajánlották, de igazából nem jött be. De nálad hátha, vagy te hátha kitartóbb vagy ha ilyen nagy a kockázata, én nem birtam sokáig nézni, ahogy néz rám a kis ártatlan szemeivel, hogy most mivan miért nem simizel meg??? De nálunk meg nem volt gond a szomszédokkal ugyhogy egyelőre hanyagolom a dolgot.
Ezt a problémát szeparációs szorongásnak hívják.
Van problámáskutyákra szakosodott suli,ott segítenek:
Az ország több részén van sulijuk,de ha mindtől messze laksz,érdemes felhvni őket,adnak tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!