Mennyi volt a maximum idő, amíg a cicátok nem volt otthon?
Csütörtök este elment az én gyönyörűséges kandúr cicám.
Eddig még soha nem csavargott 2 napnál tovább.
Borzasztóan szomorú vagyok.
Van még remény szerintetek?
Az enyémek 4 óránál többet még nem voltak el. Általában el sem hagyják a telket.
Igaz ők ivartalanítottak. Nem ártana ezt neked is megfontolni a macskád érdekében.
Pontosan ma akartam ivartalaníttatni :(
Kedves második, nagyon szurkolok, hogy hazamenjen!
lehet h kismacskát "gyárt éppen":D
ha ez a helyzet akk nemsokára haza fog menni (nem akarlak megijeszteni de az is lehet h valaki azthitte nincs gazdája és megfogta magának:S)nézz körül a környéken lehet h csak valaki magáhozszoktatta
Nyakörve is van, a nyakörvén kis biléta a címével plusz chip is van beleültetve.
Hosszú szőrű és naponta kétszer fésülöm, így látszik, hogy nincs elhanyagolva.
Remélem az embereknek van annyi eszük, hogy nem tartják így fogva:(
De remélem tényleg csak gyerekgyártásba kezdett.
Nagyon hiányzik!
az én cicám eddig 1 napra tűnt csak el...
szerencsére most is itt mosdik az ágyon :)
Fel a fejjel azért, hallottam 3 hónap után hazatérő cicáról is.
/Jha, a nyakörv ugye biztonsági csatos? az enyém már 2őt elhagyott, de inkább vesszen az az 500ft, minthogy felakadjon valahová és megfulladjon/
Maximum 10 óra.
Utolsó kommentedben remélem csak tévedésből írtad, hogy reméled kiscicákat gyárt!!!!!!!! Ugye tudod, hogy 2 millióan vannak gazdi nélkül pont az ilyen esetek miatt!
Azzal, hogy azt írtam, remélem cicákat gyárt, értsd úgy, hogy remélem életben van és semmi baja.
Igen, biztonsági nyakörve van, nagyon figyelek az ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!