Csak én vagyok így? Kérdés lent.
Mikor már az újdonság eltűnt? Nem, én tudatosan terveztem meg, hogy mikor vállalok kutyát, így már a hazahozatala előtt is felkészítettem magam és a környezetemet minden eshetőségre. Pl nyaralások, munkahelyváltozás, gyerek, betegség.
Egy életről beszélünk, nem egy játékról, amit meg lehet unni.
szia!
Én egy olyan pontján vettem magamnak ismét kutyát, amikor már feladni láttam a reményeimet, hogy normális párkapcsolatom lesz valaha is. (születésemtől volt kutyám amúgy)
2010 februárjában vettem egy mudi kant, ami tudjuk, hosszú életű fajta, elélhet 16-18 évig is.
Aztán 2010 augusztusában megtaláltam életem párját, akivel később össze is házasodtunk, és már úton van a baba...
Igen, az élet ilyen. Csili ( a mudim) most lesz 6 éves novemberben. Ha jól tartja magát, (és mi vigyázunk rá tényleg!), még 10 évig él! Igen, az utóbbi 2-3 évben gondoltam bele.
De megbánás nincs a dologban, és aggódás sem. Nagyon szeretem azt a kutyát, és örülök, hogy része az életemnek. Majd csak szorítunk neki helyet mindig :)
Megijedni nem kell. Majd ha probléma lesz, akkor legjobb tudásod szerint megoldod. Kár előre aggódni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!